Veel plezier op de buitenschoolse opvang

Voor en na schooltijd is je kind van harte welkom op de buitenschoolse opvang. Onze bso’s zijn een warme, fijne en uitdagende plek waar je kind na schooltijd graag komt. In de Haarlemmermeer halen we bijna bij alle scholen op. Je kind is welkom in zijn of haar eigen groep met medewerkers die er écht voor je kind zijn. We bieden veelzijdige FUN activiteiten. Zo ontdekt je kind zijn of haar interesse en talenten. Met elkaar maken we veel plezier.

 

Onze kinderopvang staat voor:

blije kinderen én ouders

Een heerlijke plek om te ontdekken en te spelen. Met leidsters die er écht voor je kind zijn. Aan wie je jouw kind met een gerust hart toevertrouwt. Met handige services zoals kind-app.
Lees meer

optimale ontwikkeling

Je kind kind kan beleven, ervaren, leren en experimenteren. Elke dag kijken we met een frisse blik naar wat je kind nodig heeft. We geven je kind zelfvertrouwen om nieuwe dingen te proberen.
Lees meer

liefdevol

Je kind voelt zich vertrouwd, veilig en ontspannen. Krijgt veel aandacht en deskundige begeleiding. Ouders noemen onze opvang warm en sfeervol.
Lees meer

gezond en veilig opgroeien

We bewegen veel, zijn vaak buiten en eten gezond. De veiligheid van je kind staat altijd voorop! De opvang is schoon en fris. En onze leidsters zijn getraind op kinder-EHBO.
Lees meer

met elkaar

Een waardevolle aanvulling op thuis! Plezier maken met leeftijdsgenootjes, andere activiteiten en een kind⁺ inrichting. Samen met jou bekijken we wat je kind en jij nodig hebben.
Lees meer

betrouwbaar, al meer dan 45 jaar

In ruim 45 jaar is SKH met 7 kinderdagverblijven, 25 peuterspeelzalen en 12 bso’s uitgegroeid tot dé grootste kinderopvangorganisatie in de Haarlemmermeer. SKH heeft geen winstoogmerk en biedt hoogwaardige kwaliteit met HKZ-certificering.
Lees meer
 • Met BSO FUN doet Joep steeds weer nieuwe dingen. Ik vind het vooral leuk dat hij allerlei activiteiten doet die thuis niet kunnen.

  Bas vader van Joep (6 jaar) over SKH
Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je gewoon een vraag?
023 567 20 22 Email
Kom snel
bij ons kijken
GO!

Buitenschoolse opvang in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Rijsenhout

Onze kinderopvang is voor blije kinderen én ouders, optimale ontwikkeling, gezond en veilig opgroeien, met elkaar, liefdevol. Al 45 jaar! Je kind voelt zich snel vertrouwd in zijn of haar eigen groep met 2 eigen vaste pedagogisch medewerkers. Zij doen er alles aan om jou en je kind snel te leren kennen en jullie te helpen bij het wennen. Bekijk onze mogelijkheden voor tso, voorschoolse opvang en opvang in de vakantie. Heb je af en toe opvang nodig? Ook dat is mogelijk!

Bekijk BSO FUN: de leukste activiteiten voor je kind. Dat is niet alleen plezier maken met vriendjes, maar ook het ontdekken van interesses en talenten door het brede aanbod van activiteiten. Op het overzicht basisscholen in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Rijsenhout vind je alle basisscholen met de bijbehorende bso's. Bekijk de vestigingen buitenschoolse opvang in Hoofddorp: bso  Bornholm, bso Hasselbraam, bso de Vredeburg, bso Mirakelsbso Mozaiek,  bso 't Groene eiland en bso Wigwam en bso Wereldwijs. Zoek je bso in Nieuw-Vennep? Bekijk bso Wervelwind. Of in Rijsenhout: bso Roef.

Voor kinderen die graag bewegen hebben we in Nieuw-Vennep en Hoofddorp een sportieve bso: Sport BSO in de Estafette en Sport BSO in het SKWA.

Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten

Vind hier opvang bij jou in de buurt

Aantal vestigingen 45
BSO 4-12 jaar
 • Alles
 • Opvang 0-4 jaar
 • Peuterspeelzaal
 • BSO 4-12 jaar

Opvang 0-4 jaar
Peuterspeelzaal
BSO 4-12 jaar

Ontdek onze buitenschoolse opvang

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor de SKH nieuwsbrief.

Verstuur

 

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Lees meer over ons pedagogisch beleid
 • 14 november

  Japanners enthousiast over Piramide-methode bij SKH-kindercentrum ’t Groene eiland

  Vanuit het Japanese Cultural Exchange Centre for Education bezochten managers en pedagogisch medewer

  Lees meer
 • 25 oktober

  Swingende muzikale naschoolse activiteit Music Lab bij communityschool In de Breedte in Hoofddorp

  Communityschool In de Breedte is op 17 september 2018 gestart met een swingende muzikale naschoolse

  Lees meer
 • 22 oktober

  Ruim 40 kinderen ontvangen gratis zwemkaartjes via jubileumdonaties SKH-belanghouders

  Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Directeur-bestuurder Annemarie Dees van Stichting Kind

  Lees meer
 • 1 oktober

  Gratis SKH Opfoodboek bij een rondleiding

  Plan nu een rondleiding bij één van onze kinderdagopvanglocaties! Dan ontvang je het S

  Lees meer
 • 10 april

  Taal leren

     Taal Lerenijf Kinderen leren taal door wat ze zelf ervaren en voelen. Een kind dat met

  Lees meer

Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer

Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer is een professionele organisatie, die pedagogisch verantwoorde en kwalitatief goede kinderopvang biedt. Met 7 kinderdagverblijven, 26 peuterspeelzalen en 11 vestigingen buitenschoolse opvang. We bieden al kinderopvang sinds 1971 vanuit een sterk ontwikkelde sociale en maatschappelijke betrokkenheid en zonder winstoogmerk. In 45 jaar zijn we uitgegroeid tot dé kinderopvang in de Haarlemmermeer. Samen met lokale organisaties zorgen we voor een heerlijke omgeving waarin je kind graag is en goed kan opgroeien. We werken samen met allerlei organisaties uit de Haarlemmermeer. We zijn partner van de gemeente, CJG, veel basisscholen en diverse andere lokale organisaties. Een aantal van onze vestigingen maakt deel uit van zogenaamde Brede Scholen en een IKC. Onze kinderopvang zorgt voor blije kinderen én ouders, je kind kan zich optimaal ontwikkelen en gezond en veilig opgroeien, de opvang is liefdevol en we werken vanuit “met elkaar”.

Alle rechten voorbehouden aan SKH 2018  |  Created by Clic.nl