Sportbso Nieuw-Vennep in Sandestein

Op de sportbso kan jouw kind zich na een dag school lekker uitleven. Deze bso zit namelijk in gymzaal Sandestein in Nieuw-Vennep, waar we in de middag fijn sporten en spelen. Onze bso is dicht bij het scholeneiland waar de scholen ‘t Joppe en de Wikkeling gehuisvest zijn. Na schooltijd halen wij de kinderen met onze elektrische bakfiets op van alle scholen in Nieuw-Vennep.

Naast lekker bewegen is er op de bso natuurlijk ook ruimte om een boekje te lezen, te spelen met Lego of iets anders te doen. Het belangrijkste is dat jouw kind plezier heeft op de bso.  

Bij SKH vinden we bewegen heel belangrijk én natuurlijk heel leuk. Op sportbso Nieuw-Vennep gebruiken we het beweegprogramma Jonge Sporthelden (JSH). De sportlessen van JSH zijn uitdagend, gevarieerd en afgestemd op leeftijd en niveau. We doen tikspellen, estafettes, doelspellen, maar ook groepspellen waarbij strategie en samenwerken centraal staan. Iedere dag staat er weer een andere uitdagende beweegles op het programma.

 

Groepen

Op sportbso Nieuw-Vennep werken we met groepen van kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Hierdoor leren kinderen veel van elkaar. In een groep zitten ongeveer 20 kinderen.

 

Activiteiten op de sportbso

Op onze sportbso staat alles in het teken van, jawel: sport! Jouw kind maakt hier kennis met een breed scala aan sporten zoals honkbal, dansen, badminton, zwemmen, tikspellen, samenwerkingsspellen en voetbal. Samen sporten met leeftijdsgenoten is niet alleen leuk en gezond, maar zorgt er ook voor dat jouw kind leert samenwerken met anderen. Iedere middag is er ongeveer anderhalf uur waarin we in de gymzaal sporten en spelen.

In hetzelfde pand als onze bso zijn ook ouderen aanwezig op de dagbesteding. In onze activiteiten trekken we af en toe met de ouderen op, zoals tijdens een kerstviering. Dit vinden zowel de ouderen als de kinderen altijd erg leuk en leerzaam.

Tijdens vakanties maken we er iets extra bijzonders van. Naast superleuke sportlessen doen we mee aan leuke workshops die worden georganiseerd door verschillende bedrijven, zoals het maken van een pijl en boog en een roofvogelshow.


Het leukste aan de sportbso in Nieuw-Vennep

  • Alle sporten ontdekken die je maar wilt
  • Sportactiviteiten doen met de hele groep
  • De activiteiten samen met de ouderen

 

Openingstijden

  Reguliere openingstijden Tijdens vakanties
Maandag Tot 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Dinsdag Tot 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Woensdag Gesloten Gesloten
Donderdag Tot 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Vrijdag Gesloten Gesloten

Er is verlengde opvang mogelijk tot 18.30 uur. Voor kinderen die ook VSO afnemen, openen wij tijdens vakanties om 07.30 uur.

 

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak voor een rondleiding bij ons op locatie. Hier kun je ook al je vragen stellen die je hebt over onze opvang.

Nanda Noordam Leidinggevende sportbso Nieuw-Vennep
LRK registratie nummer: 863962944

Ontdek onze sportbso in Nieuw-Vennep

Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je een vraag?
023 567 20 20 E-mail
Kom snel
bij ons kijken
GO!
Monique (Customer Care)
Gertruud (Customer Care)
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2023  |  Created by Clic.nl