Nieuw: bso Ontdekking in Hoofddorp

Op 29 augustus 2022 opent bso Ontdekking in basisschool Juliana van Stolberg! Met de opening van de buitenschoolse opvang zijn wij hard op weg om een Intergraal KindCentrum (IKC) te vormen, een plek waar kinderopvang en basisonderwijs samenkomen. Op dit moment verzorgen wij al peuteropvang (2 tot 4 jaar) in de basisschool. Nu op een tijdelijke locatie in dezelfde straat, omdat het gebouw compleet vernieuwd wordt. Wij willen hier over twee jaar, als we verhuizen naar het nieuwe pand, ook kinderopvang (0 tot 4 jaar) aan toevoegen. Alles onder één dak dus!

Na schooltijd halen onze pedagogisch medewerkers kinderen in de onderbouw op basisschool Juliana van Stolberg. Kinderen in de bovenbouw mogen, met toestemming van de ouders, zelfstandig vanuit school naar de bso komen. Omdat wij samen onder een dak zitten, kunnen de kinderen direct aansluitend aan schooltijd gaan spelen met vrienden op de bso.

Onze bso is een fijne plek om even te ontspannen en vooral fijn samen te zijn met leeftijdsgenoten. Je kind mag zijn tijd daarom op zijn eigen manier inrichten: rustig een boekje lezen, buiten ravotten met vriendjes of meedoen met de uitdagende activiteiten. De medewerkers van SKH stellen elke week weer een interessant programma samen. De activiteiten hebben iedere keer een ander thema, zoals ‘Weet wat je eet’, ‘Bestemming onbekend’ of ‘Race door Space’. Steeds een ander thema betekent steeds weer nieuwe uitdagingen, activiteiten en pret. Kinderen vinden het ontzettend leuk. De activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd van je kind en zijn ontzettend divers. Denk aan creativiteit, sport en spel, koken, techniek, proefjes, dansen, drama et cetera.

Groepen

Op bso Ontdekking werken we met een verticale groep. Dit betekent dat kinderen van 4 tot en met 12 jaar samen spelen, waardoor zij van elkaar kunnen leren. De activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd van jouw kind. Op de groep staat een vaste pedagogisch medewerker en zijn er maximaal 11 kinderen.

Activiteiten op de bso

Voor onze bso dat ieder kind zelf mag kiezen wat het na een intensieve schooldag gaat doen. Dat kan fijn zelf spelen zijn of meedoen aan de groepsactiviteit van BSO Fun: sport- en spelactiviteiten met de groep, volgens een steeds wisselend leuk thema. Wij spelen ook elke dag buiten. Tijdens de schoolvakantie gaan we er graag op uit, naar bijvoorbeeld een grote speeltuin in de buurt. De uitjes stemmen we zoveel mogelijk af op het BSO Fun-thema dat in die periode gehouden wordt.

 


Het leukste aan bso Ontdekking

  • Zelf kiezen wat je wilt doen na een intensieve schooldag
  • De groepsactiviteiten van BSO Fun
  • Geen vervoer nodig van school naar bso. Bso en school zitten in één gebouw, dus na schooltijd kan jouw kind direct spelen met vrienden op de bso

 

Openingstijden

  BSO Vakantie
Maandag tot 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Dinsdag tot 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Woensdag Gesloten Gesloten
Donderdag tot 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Vrijdag Gesloten Gesloten

 

Verlengde opvang mogelijk tot 18.30 uur.

Bij genoeg aanmeldingen openen wij ook op woensdag en vrijdag. Ben je geïnteresseerd in opvang op deze dagen of zou je gebruik willen maken van voorschoolse opvang? Stuur dan een mail naar customercare@kinderopvanghaarlemmermeer.nl.

 

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak voor een rondleiding bij ons op locatie. Hier kun je ook al je vragen stellen die je hebt over onze opvang.

 

Natasja Brouwer Leidinggevende Ontdekking
LRK registratie nummer:

Ontdek onze buitenschoolse opvang Ontdekking

Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je een vraag?
023 567 20 22 E-mail
Kom snel
bij ons kijken
GO!
Monique (Customer Care)
Gertruud (Customer Care)
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2022  |  Created by Clic.nl