Activiteiten en Xperience op de bso

 

BSO FUN: leuke activiteiten met wisselende thema’s

Dit is een fantastisch programma van activiteiten met wisselende thema’s. Steeds een ander thema, betekent steeds weer nieuwe uitdagingen, activiteiten en pret. De kinderen vinden het ontzettend leuk. Het past goed bij hun interesses en ontwikkelingsniveau.

Achter de schermen is goed nagedacht over het programma. De activiteiten zijn divers en afgestemd op verschillende leeftijden. Denk aan creativiteit, sport en spel, koken, ontdekken/science, natuurbeleving et cetera. Zo is het elke dag een avontuur om op de bso te zijn en samen met vriendjes FUN te hebben. Vraag de pedagogisch medewerkers naar de BSO FUN programma’s.

BSO Xperience 

Een vakantiedag op de BSO staat voor gezelligheid, ontspanning, beleving, lekker eten en drinken en samen nieuwe ervaringen opdoen. Deze vakantie bieden wij na de succesvolle pilot ook weer de BSO Xperience aan!

Wat is BSO Xperience?
De Xperiences bieden iets extra’s! Een dag, die zoals de naam al zegt, een bijzondere ervaring zal zijn. Thuis op de bank kan je als ouder samen met je kind kiezen voor welke Xperience je gaat inschrijven. Zo’n dag staat bijvoorbeeld in het teken van Lego, Beauty & Fashion, de boswachter of strandjutten. Samen met kinderen van andere locaties beleeft jouw kind een fantastische dag. 

Hoe kan ik inschrijven?
Op www.bsofun.nl vul je per kind een inschrijfformulier in. Je kunt per dag kiezen uit de beschikbare Xperiences of je kiest voor het BSO Fun programma op je eigen locatie (of, indien je eigen locatie gesloten is, de vaste vervangende locatie). Geef voor iedere dag van de vakantie aan of jouw kind wel of niet aanwezig is, ook als je niet kiest voor een
Xperience. Dit geeft ons inzicht in het aantal aanwezige kinderen.
Van de inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Op www.bsofun.nl zie je hoeveel plaatsen er per Xperience nog
beschikbaar zijn. Per BSO Xperience is er een minimaal aantal inschrijvingen nodig om door te laten gaan. Dit aantal staat op de website vermeld. Bij te weinig aanmeldingen ontvang je in de eerste week na de inschrijfperiode een bericht. Dan is er altijd een plekje bij BSO Fun of bij een andere BSO Xperience. 
Heb je vragen neem dan contact op met Customer Care via bso@kinderopvanghaarlemmermeer.nl

Activiteiten en de ontwikkeling

De activiteiten zijn niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam. Alle ontwikkelingsgebieden komen aan bod. Zo worden de kwaliteiten waarover ieder kind beschikt ingezet en benadrukt. Door het brede aanbod maakt je kind kennis met nieuwe activiteiten, leert nieuwe vaardigheden en ontdekt nieuwe interesses en talenten.

Talenten en interesses ontdekken en ontwikkelen

Elk kind heeft eigen talenten en interesses. Ons gevarieerde aanbod van activiteiten helpt je kind ontdekken welke talenten en interesses hij of zij heeft. We bieden je kind de mogelijkheid om zich breder te oriënteren. Of om ontdekte talenten en interesses verder uit te bouwen.

Speelgoed en spelmateriaal

Spelen is voor kinderen een basisbehoefte en vormt een belangrijke schakel in het groot worden. Op de bso is er een basispakket speelgoed aanwezig. Het aanbod speelgoed en spelmateriaal is afgestemd op de ontwikkelingsfase van de kinderen, de individuele voorkeuren en de verschillen tussen behoeften van jongens en meisjes. De kinderen denken mee over nieuw speelgoed en spelmateriaal.

Activiteiten: in de groep en individueel

Net als volwassenen hebben ook kinderen er behoefte aan hun tijd op hun eigen manier door te brengen. Ze moeten de gelegenheid krijgen om bij te komen van een schooldag en te spelen zonder gestoord te worden. De groepsleiding probeert zoveel mogelijk in te spelen op de behoeften van de kinderen. Er worden mogelijkheden geboden voor gezamenlijke activiteiten en de kinderen worden ook gestimuleerd om zelf met ideeën te komen. De kinderen zijn meestal niet verplicht om aan een activiteit mee te doen.

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2022  |  Created by Clic.nl