Basisscholen in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Rijsenhout met buitenschoolse opvang van SKH

 

Wij bieden in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Rijsenhout buitenschoolse opvang (bso) in of naast de basisschool waar het kind naar toe gaat. De jongste kinderen worden bij de leerkracht opgehaald. Oudere kinderen mogen, met toestemming van de ouders, zelfstandig naar de bso lopen of fietsen.

Bso-Totaalpakket 52 weken

Met dit pakket geniet je kind het hele jaar buitenschoolse opvang van 8.30 tot 18.00 uur. Voor een aantrekkelijk tarief van € 7,88 per uur zijn hierin 40 schoolweken, 12 vakantieweken én alle studiedagen van de basisschool op gekozen contractdagen inbegrepen. Ook de laatste week van het jaar (de week tussen Kerst en Nieuwjaar) is/zijn je kind(eren) van harte welkom op onze bso. Hiermee ben je volledig ontzorgd! Interesse? Lees meer over het SKH-Totaalpakket 52de SKH Totaalpakket 52 weken. Voor nieuwe contracten is dit pakket vanaf 2021 de standaard.

Bereken je netto maandkosten 2021 voor bso!

Afhankelijk van je (gezamenlijk) inkomen kunnen de netto-opvangkosten variëren. Met de handige rekentool 2021 voor buitenschoolse opvang kan je zelf je netto maandkosten berekenen. De bedragen zijn ter indicatie. De kosten worden zowel bruto als netto (met kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst) weergegeven. Staat je opvangwens er niet bij? Of neem je ook voorschoolse opvang af? Bel dan met Customer Care via telefoonnummer 023-567 20 22 / 023-567 20 79. 

Wat kost voorschoolse opvang?

Voorschoolse opvang (vso) valt ook onder de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Wij rekenen hetzelfde uurtarief als voor de opvang na schooltijd. Ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Voor prijsinformatie klik op de rekentool 2021.

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2023  |  Created by Clic.nl