Gezocht koks van 2 tot 13 jaar voor het maken van een OpFoodboek

 

We gaan een OpFoodboek maken!

Alle peuters( 2-4 jaar) krijgen een koksmuts en alle 4 tot 13 jarigen(bso) een keukenschort. Hiermee gaan  ze samen met papa, opa, oma, broer, zus of gewoon met mama aan  de slag in de keuken.  Samen met je kind maak je een leuk, mal, bijzonder, gezond of eigen recept klaar en sturen deze op samen met een te gekke foto van je kind in actie in de keuken. Ja, natuurlijk wel met  het keukenschort of de koksmuts op die ze van SKH en Telesuper hebben gekregen! *

 

Wat komt er in het boekje?

We gaan een ( op)foodboek maken voor bestaande klanten, nieuwe ouders en mensen die voor rondleidingen komen. Daarnaast willen we het boekje gaan uitdelen op evenementen en braderieën.

Het boekje moet vooral gericht zijn op bewuste en gezonde opvoeding en voeding. Dit is waar SKH voor staat en dat willen we ook uitdragen.

 

We willen leuke, bijzondere en gezonde recepten plaatsen, gemaakt door of samen met kinderen. Deze plaatsen we op de rechterpagina. Op de linker pagina komt een opvoedtip  te staan. Deze kan gaan over: het slaapritueel, het dagritme van een baby, de peuterpuberteit of het belang van samen eten. Op deze manier komen voeding( food) en opvoeding samen in 1 boek. Smakelijk en informatief om te lezen voor( aanstaande) ouders.

Er gaat 1 iemand winnen. Die komt met zijn foto op de voorkant van het boek en wint een speelgoed waardebon ter waarde van € 50.   De andere 20 winnaars die in het boek komen winnen een kleinere cadeaubon van de winkel ‘Meneertje Paprika’.  Overige recepten komen in een E-book. Mail tot uiterlijk 24 oktober het recept, het toestemmingsformulier en de foto naar marketing@kinderopvanghaarlemmermeer.nl

 

We hopen dat er veel kinderen mee doen!             

 

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.