Ruim 40 kinderen ontvangen gratis zwemkaartjes via jubileumdonaties SKH-belanghouders

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Directeur-bestuurder Annemarie Dees van Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) op 20 september jl. doneerden SKH-belanghouders gezamenlijk € 810 voor stichting Leergeld Haarlemmermeer. SKH vult dit bedrag aan tot € 1.000.

Stichting Leergeld Haarlemmermeer helpt schoolgaande kinderen tussen de 4-18 jaar uit gezinnen in Haarlemmermeer die het financieel moeilijk hebben. Als favoriet goed doel koos Annemarie Dees de gratis zwemkaartjes uit. Na het behalen van hun zwemdiploma ontvangen de kinderen 5 vrijkaartjes.

‘Met vriendjes of vriendinnetjes naar het zwembad’
Annemarie Dees reageert enthousiast: “Fantastisch dat door de giften van onze samenwerkingspartners en relaties kinderen uit die gezinnen samen met vriendjes of vriendinnetjes naar het zwembad kunnen. En zo hun zwemvaardigheid op peil te houden.”

‘Zwemvaardigheid verder ontwikkelen’
Bestuurslid Karin van Geelen van Leergeld Haarlemmermeer voegt toe: “We zijn ontzettend blij dat we met de jubileumdonaties ruim 40 kinderen blij kunnen maken met gratis zwemkaartjes. Het is zo belangrijk dat deze kinderen na het behalen van hun zwemdiploma ook de kans krijgen om hun zwemvaardigheid verder te ontwikkelen. En dat is mede dankzij deze bijdragen nu mogelijk”.

Welke zwembaden?
Met de vrijkaartjes kunnen de kinderen zwemmen bij de volgende Haarlemmermeerse Sportfondsen-zwembaden:

  • Sportcomplex Koning Willem-Alexander (SKWA) in Hoofddorp
  • SportPlaza De Estafette in Nieuw-Vennep
  • SportPlaza de Sporthoeve in Badhoevedorp

Hoe ontvangen de 40 kinderen hun kaartjes?
Bij elk zwemdiploma schrijft Leergeld Haarlemmermeer de geselecteerde ouders aan. Als de ouders reageren, dan ontvangen zij de 5 zwemvrijkaartjes. Zo weten we zeker dat de kaartjes bij de juiste kinderen terecht komen en ook daadwerkelijk besteed worden.

Wilt u ook doneren?
U kunt nog steeds doneren voor dit goede doel via rekeningnummer NL88 RABO 0126 2473 66 ten name van Stichting Leergeld Haarlemmermeer. Meer info vind je op www.meerleergeld.nl.
        

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2022  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.