Zwanger? Gefeliciteerd! SKH biedt je Baby-Sensi® en korting op cursus Babypret

Ben je op zoek naar fijne opvang voor je baby? SKH biedt Baby-Sensi®; warme liefdevolle baby-opvang waar rust, aandacht en optimale ontwikkeling van je baby centraal staan. Je baby mag zich bij ons in eigen ritme en tempo ontwikkelen. Ook beschikken onze pedagogisch medewerkers over speciale baby-ervaring en -training. Via een eigen app over je baby blijf je continu op de hoogte. Je baby kan gezond en veilig opgroeien.

Interesse?
Kom dan eens kijken op één van onze Baby-Sensi®-groepen. Plan nu je rondleiding in en bekijk zelf de speciale Baby-Sensi®-ontwikkelingsmaterialen. Of bel met onze Customer Care via telefoonnummer 023 – 567 20 20.

Korting op Babypret-cursus
Ter kennismaking met onze Baby-Sensi®-babyopvang- bieden wij nieuwe klanten in samenwerking met Bloeimassage € 7,50 korting op de cursus Babypret. Schrijf je baby in bij één van de 7 kinderdagverblijven van SKH en ontvang deze welkomstkorting. Na plaatsing bij één van de SKH-kinderdagverblijven, ontvang je een waardebon van € 7,50.


Babypret
is een leuke groepscursus voor jou en je baby. Erkend docent Angela van Westen, van Bloeimassage, leert je in vier lessen baby-yoga, gym en spelletjes die o.a. de sensomotoriek van je baby stimuleren. De cursus is voor baby’s vanaf 8 weken tot 9 maanden en wordt gegeven in Geboortecentrum PUUR in Hoofddorp.

Ga naar www.bloeimassage.nl voor meer informatie over Babypret.

Meer weten over Baby Sensi®? Klik hier of download de brochure.

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2023  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.