Kinderdagverblijf en peuterspeelzaal Broekjes heten voortaan SKH-kindercentrum Lisserbroek

Het interieur was al vernieuwd. Nu is ook de buitenkant van het SKH-kindercentrum Lisserbroek aan de Krabbescheerstraat 1 (in dorpshuis De Meerkoet) in een nieuw jasje gestoken. 

Waarom SKH-kindercentrum Lisserbroek? 

Met de nieuwe naam SKH-kindercentrum Lisserbroek is peuterspeelzaal De Broekjes/kinderdagverblijf Broekjes uitgegroeid tot een volwassen kindercentrum voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kindercentrum is onderdeel van Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH), de grootste kinderopvangorganisatie in de Haarlemmermeer. In diverse plaatsen heeft SKH al peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang samengebracht onder de beter passende aanduiding ‘kindercentrum’. De plaatsnaam Lisserbroek in de naam maakt het voor ouders in Lisserbroek extra gemakkelijk. Met daarbij de restyling van het pand – zowel binnen als buiten - in de vrolijke SKH-kleuren weet iedereen dat hier een professionele kinderopvanglocatie van SKH gevestigd is.

Voor welke leeftijd?

De pedagogisch medewerkers van SKH verzorgen sensitieve opvang voor baby’s en dreumesen (0-2 jaar). En ontwikkelingsgerichte opvang voor peuters (2-4 jaar). De kinderen op deze leeftijd ontwikkelen zich vooral spelenderwijs. Daarom sluiten het spelmateriaal, de thema's en activiteiten vanuit de Piramide-methode naadloos aan bij de interesses en ontwikkeling van elk kind.  

Meer informatie?

Verder lezen? Kijk op SKH-kindercentrum Lisserbroek.  

Kom je ook eens kijken?

Plan dan nu zelf je rondleiding in. Of bel met onze Customer Care via 023 - 567 20 20, ook om te informeren of er een plaats beschikbaar is voor je kind.

SKH-kindercentrum Lisserbroek krijgt een nieuw jasje

SKH-kindercentrum Lisserbroek in nieuwe vrolijke kleuren

 De vernieuwd naam wordt aangebracht voor SKH-kindercentrum Lisserbroek

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2022  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.