Nieuw! Speciale SKH-pre-school voor peuters

Om steeds meer mama’s/papa’s te ondersteunen en peuters nog beter voor te bereiden op de basisschool biedt SKH speciale pre-school voor peuters.

Supergoede voorbereiding op basisschool

Wat is er mooier dan je peuter die bijna 4 wordt en staat te trappelen om naar de basisschool te gaan! Je peuter kan samenspelen met andere kinderen, heeft een prima woordenschat, kan goed puzzelen en bouwen, begrijpt de regels van de groep en kan best even stil zitten in de kring. Huppelend van plezier en zelfvertrouwen wil je kind naar de basisschool. Daar doen we het als SKH voor! Voor je kind van 2 tot 4 jaar bieden wij de supergoede pre-school met 4 uur of 5,5 uur per ochtend. De rekentool maakt duidelijk voor welke mogelijkheden je in aanmerking komt. 

Altijd bij jou in de buurt

Met 24 peuteropvanglocaties is SKH de grootste van Haarlemmermeer. Er is dus altijd bij jou in de buurt een pre-school. Van Hoofddorp tot Rijsenhout. Van Lisserbroek tot Zwanenburg. 

Kijk voor welke pre-school je in aanmerking komt!

Ontdek via de rekentool voor welke peuteropvang je in aanmerking komt. Met daarbij je netto kosten. De kosten zijn afhankelijk van je gezinssituatie en –inkomen. Misschien kom je in aanmerking voor kinderopvangtoeslag? Of subsidie via gemeente Haarlemmermeer? En bij een indicatie voor Voorschoolse Educatie wordt zelfs 6 uur opvang helemaal vergoed. Meer info vind je ook op onze tarievenpagina.

De SKH-pre-school, een waardevolle aanvulling op thuis

Wij bieden hoogwaardige pedagogische opvang, educatie en zorg voor je kind. Educatie omvat zowel vorming, onderwijs als opvoeding. Met een duidelijk Piramide-ochtendprogramma, vers fruit en een lunch, spelmateriaal naar leeftijd en ontwikkeling. We hechten veel waarde aan een dagelijks goede overdracht van je kind door goed opgeleide ervaren pedagogisch medewerkers. Met een deskundig tutorenteam spelen wij – waar nodig - in op de individuele behoefte van jouw kind. Via een handige ouder-app blijf je op de hoogte.

Plan nu online je rondleiding in!

Boek nu direct je rondleiding voor je favoriete peuteropvanglocatie. Of bel met onze Customer Care via 023 – 567 20 23. Wij helpen je graag.

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2023  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.