Bijna voltallige gemeenteraad Haarlemmermeer op bezoek bij SKH

Vanmorgen was de bijna voltallige gemeenteraad van Haarlemmermeer op bezoek bij SKH. De raadsleden werden in een paar uurtjes op de hoogte gebracht van de actuele ins en outs en kregen een kijkje op de groepen. Ook konden de raadsleden het 'Haarlemmermeers model' actief in beeld zien op de Helikoptergroep.

Het bezoek vond plaats op peuteropvang locatie Wervelwind in Nieuw-Vennep. Zorgcoördinator Manon Boelé hield een presentatie en bracht daarmee het belang van goede peuteropvang en zorg onder de aandacht. Na afloop van deze leuke kennisuitwisseling kregen de gemeenteraadsleden een uitgebreid activiteitenverslag mee. 

Met ruim 20 peuteropvanglocaties is SKH de grootste in Haarlemmermeer. Wekelijks bieden wij met veel passie ruim 800 peuters opvang en zorg. Daarvan begeleiden we 200 geïndiceerde peuters via Voorschoolse Educatie naar de basisschool. Ook voor peuters met een voorsprong hebben we een aangepast programma en creëren we een optimale doorgaande leerlijn. Verder subsidieert de gemeente 200 peuters, waarvan de ouders geen recht hebben op kinderopvangtoeslag. Met deze inspanningen geven wij samen de jonge kinderen een kansrijke start en kunnen zij huppelend naar de basisschool.

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2023  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.