PRIMEUR: SKH-kindercentrum Mirakels 1e in Haarlemmermeer met afvalscheidingsprogramma

Donderdag 10 oktober 2019 is het de Dag van de Duurzaamheid voor het onderwijs. En hoe kan je zo'n dag nu beter beginnen, dan met een primeur! Als 1e kinderopvang in Haarlemmermeer doen alle kinderen van SKH-kinderopvang Mirakels in samenwerking met de Communityschool in Hoofddorp-Floriande mee met een duurzaam afvalscheidingsprogramma.

Kick-off

Vanaf nu kunnen alle kinderen van 0-13 jaar binnen de Communityschool in Hoofddorp-Floriande meedoen met het scheiden van afval. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook leuk en leerzaam! Want in welke bak moet ik nou straks mijn bananenschil gooien? Natuurlijk helpen onze pedagogisch medewerkers en de meesters en juffen daarbij!

Unieke samenwerking Communityschool en De Meerlanden

Alle partners binnen de Communityschool In de Breedte bundelen nu ook op het gebied van duurzaamheid hun krachten. Kindercentrum Mirakels en basisscholen Klavertje Vier en De Brandaris starten vandaag in samenwerking met afvalverwerker De Meerlanden met het scheiden van afval in vier stromen: rest, gft, papier en plastic. 

Primeur: SKH-kindercentrum Mirakels eerste van Haarlemmermeer

Hiermee is SKH Kindercentrum Mirakels de eerste kinderopvang die meedoet in het programma van afvalscheiding via De Meerlanden. Wat een goed initiatief! Kinderen zijn wereldburgers en samen zorgen we voor een duurzame en schone wereld! 

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2023  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.