Wat een poppenkast!

Poppenkastspeler Gerard Zelen trekt alles uit de (poppen)kast bij peuteropvang 't Roefje in Rijsenhout om de kinderen een onvergetelijke ochtend te bezorgen

Ouderwetse poppenkast in het digitale tijdperk

Gerard Zelen schrijft en speelt voor SKH poppenkastvoorstellingen. ‘Met veel liefde en plezier, voor alle kinderen en de juffies’ zoals hij enthousiast vertelt. Zijn voorstelling heeft een aanstekelijk blije werking op de kinderen. Gerards missie is, om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met de ouderwetse poppenkast, in dit digitale tijdperk. Goed voor de balans!

De peuters, het pedagogisch team en SKH-tutor Mischa genieten keer op keer van zijn voorstellingen. ‘Die zijn mooi aangepast op de thema’s van onze Piramide-methode’, licht Manon Robben-Boele toe. Manon is naast haar werk als VE- en zorgcoördinator ook Pedagogisch Coach en Piramide-trainer bij Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH). Binnen de thema’s komen de begrippen uit de voorstelling nogmaals aan bod. De kracht van herhaling in verschillende vormen.

Rust, enthousiasme en vaste structuur

Tutor Mischa van SKH: ‘De kinderen van peuteropvang ‘t Roefje genieten van zijn rust, enthousiasme en de fijne vaste structuur in de voorstellingen. De woorden en begrippen binnen de Piramide-methode komen zo speels en educatief terug dat dit echt een meerwaarde heeft in ons aanbod van Voorschoolse Educatie (VE).'

De peuters vinden de voorstellingen helemaal geweldig. ‘Naast plezier is het belangrijk dat de voorstellingen ons educatieve programma goed aanvullen. En dus uitdagend en leerzaam zijn’.

'Sint in de boot'

Gerard pakt zijn poppenkastspulletjes weer in. Om met veel toewijding overal in de Haarlemmermeer de Sinterklaas-poppenvoorstelling te geven: ‘Sint in de boot’.

Meer weten over de Piramide-methode?

Kinderen ontdekken de wereld spelenderwijs. Vanuit Piramide bieden we je kind tot 4 jaar uitdagende activiteiten aan de hand van thema’s aan. Zo leren kinderen prettig om te gaan met elkaar, te groeien naar zelfstandigheid en vooral ook veel plezier te hebben in het spel. Meer lezen over onze Piramide-methode? Kijk dan op Piramide.

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.