Corona-update: noodopvang per 18 maart voor ouders met vitale beroepen


18 maart 2020, 11.00 uur

SKH-kinderopvang houdt vanaf woensdag 18 maart diverse kinderdagverblijven en bso’s open voor noodopvang in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Lisserbroek en Rijsenhout voor kinderen van ouders in vitale beroepen. 

SKH-noodopvang voor ouders met vitaal beroep

Onze pedagogisch medewerkers hebben de afgelopen twee dagen telefonisch of persoonlijk met ouders gesproken. Op basis van de vraag van ouders met vitale beroepen en de emotionele veiligheid van kinderen en ouders hebben wij bepaald diverse kinderdagverblijven en bso-locaties open te houden in Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Rijsenhout en Lisserbroek. Hiermee proberen wij kinderen en ouders te helpen in of dichtbij hun woonplaats. Wil je de actuele stand weten welke locaties, bel dan met onze afdeling Customer Care. Er kan vanzelfsprekend steeds iets wijzigen. De kinderopvang is een cruciale branche en we weten niet of er een grotere vraag naar opvang komt. Van belang is dat de richtlijnen voor het thuis houden van je kind(eren) bij milde verkoudheidsklachten blijven gelden. 

Heb ik een vitaal beroep en opvang nodig?

De actuele lijst van de rijksoverheid vind je op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cruciale-beroepsgroepen. Werk je in een cruciaal beroep en heb je kinderopvang nodig? Bel onze afdeling Customer Care via 023 – 567 20 20. Samen bekijken we graag de mogelijkheden.

Wat betekent dit financieel voor mij?

Wij begrijpen dat de situatie misschien ook financiële vragen bij je oproept. De gezamenlijke brancheorganisaties in de kinderopvang en het ministerie zijn momenteel in overleg over hoe hiermee om te gaan. Zodra we meer weten, informeren we je hierover. Het advies voor dit moment is:
• betaal de factuur voor opvang zoals je dat altijd doet;
• pas niets aan bij de Belastingdienst voor je kinderopvangtoeslag, zo behoud je je recht op opvang en de toeslag en wordt deze doorbetaald;
• je hoeft geen wijzigingen door te geven of je kinderopvang stop te zetten;
Zodra er meer bekend is, laten wij dat weten.

Dank en begrip!

Dank aan alle ouders die gehoor hebben gegeven aan de oproep van de overheid. Het is mooi om te zien dat we met elkaar onze verantwoordelijkheid nemen. Onze speciale dank gaat ook uit naar onze pedagogisch medewerkers die er alles aan doen om de kinderen de aandacht en zorg te geven die zij nodig hebben. Met begrip voor elkaar en samen maken wij hier het beste van!

Hoe verder?

We begrijpen dat deze noodmaatregelen vergaande impact kunnen hebben op je dagelijks leven. Als je vragen hebt, neem dan s.v.p. contact met ons op via 023 – 567 20 20. Wij willen je zoveel mogelijk als ouder blijven ondersteunen, je kind veilige opvang bieden en bijdragen om de verspreiding van het virus te beperken. We houden nauw contact met de autoriteiten over het te voeren beleid. Bij wijzigingen, informeren wij onze medewerkers en ouders opnieuw. Deze noodmaatregel geldt vooralsnog t/m 6 april 2020.

Voor meer informatie?

Meer weten? Bekijk alle vragen en antwoorden over het coronavirus op de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden.

 

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.