Start 15 september: nog 2 BBL-leerwerkplekken Gespecialiseerd pedagogisch medewerker!

Leren én werken! In 2 jaar je MBO-4-diploma! Hoe cool is dat?

 

Als erkend leerbedrijf start SKH in september 2020 weer een BBL-opleiding in samenwerking met het Nova College Zorg en Welzijn in Hoofddorp. Er zijn NOG 2 SUPERLEUKE LEERWERKPLEKKEN BESCHIKBAAR (van de in totaal 12). Na het behalen van je PW-4-diploma grote kans dat je bij ons aan de slag gaat als Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ontdek hoe leuk het werken in de kinderopvang is! 

Start 15 september 2020 (BBL-opleiding) in Hoofddorp/Nieuw-Vennep

  • Binnen 2 jaar je MBO-4-diploma! Hoe cool is dat?
  • Wij hebben 10 à 12 superleuke leerwerkplekken beschikbaar voor Gespecialiseerd pedagogisch medewerkers in opleiding (minimaal 20 uur per week)
  • SKH is een erkend SBB-leerbedrijf. Wij werken nauw samen met o.a. het Nova College in Hoofddorp
  • Je krijgt een eigen werkbegeleider, die jou begeleidt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling

SKH-samenwerking met NOVA College Hoofddorp 

Vanuit ons convenant met het NOVA College kunnen wij rechtstreeks invloed uitoefenen op en een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de BBL-opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) op niveau 4. Voor studenten van het NOVA-college is het bij SKH mogelijk om naast een stage werken én leren op een kinderdagverblijf ook de combinatie bso/peuterspeelzaal te kiezen.

Inzetbaarheid van BBL-studenten

Een nieuwe BBL-student werkt de eerste 3 maanden als boventallige leerling op de groep. In deze 3 maanden krijg je als medewerker in opleiding de kans om te wennen aan het werken én leren en om kennis te maken met de groep en SKH. Daarna kijken we naar je kwaliteiten en vaardigheden. In overleg met de werkbegeleider op de groep en onze praktijkopleider kan je (bij gebleken geschiktheid) worden ingezet als invaller op de groep waar je stage loopt. Je werkt altijd samen met een vaste pedagogisch medewerker van de groep. Tijdens de drie wekelijkse begeleidingsgesprekken wordt je functioneren geëvalueerd met je werk-begeleider. Je begeleiding wordt ook dan voortgezet door de praktijkopleider. 

Klinkt dit als muziek in je oren?

Trek dan NU aan de bel! Solliciteer direct via www.kinderopvanghaarlemmermeer.nl/werken-bij/vacatures/gespecialiseerd-pedagogisch-medewerker-in-opleiding-(bbl-er).html

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2023  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.