Lekker sporten in de SKH-Sportbso in het SKWA (Sportcomplex Koning Willem-Alexander)

SKH heeft in Hoofddorp een speciale SportBSO, gevestigd in het sportcomplex Koning Willem-Alexander (afgekort SKWA). Zoals je kan vermoeden is deze buitenschoolse opvang gespecialiseerd in sportieve activiteiten met kinderen. Naast de gewone bso-dingen wordt er bij ons dus veel gesport.

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Onze SportBSO is geschikt voor kinderen vanaf 4 tot 12 jaar. Wij maken gebruik van één groot gymzaaldeel in het SKWA. En als het kindaantal het toelaat, gaan wij ook weleens met de kinderen zwemmen bij het zwembad, gewoon binnendoor in hetzelfde pand. In de gymzaal sporten de kinderen in aparte leeftijdsgroepen van 4 tot 7 jaar en van 8 tot 12 jaar. Zodat kinderen op hun eigen niveau kunnen sporten en wij naar leeftijd andere sportieve activiteiten kunnen aanbieden.

Aansluitend aan school en in vakanties

Wat is er fijner om na veel uren in de schoolbanken daarna heerlijk je energie kwijt te kunnen op de SportBSO? Of deel te nemen aan de leuke sportieve vakantie-activiteiten? Wij gaan geregeld op pad met de kinderen. Zoals naar Park21, speeltuinen in de buurt of een grasveldje voor bijvoorbeeld een potje voetbal of golfen met de kinderen.

De voordelen van de SportBSO in het SKWA-gebouw!

Aangezien er zoveel verschillende faciliteiten zijn in het SKWA-gebouw kunnen wij ook kinderen naar turnen en zwemles brengen en/of halen. Dit gaat wel eerst in overleg met ons in verband met de zwemlestijden. Het is natuurlijk super fijn als je niet zelf in het warme zwembad op je kind hoeft te wachten tijdens de zwemles. Dit doen wij dan voor je.

Openingstijden

Buiten de schoolvakanties zijn wij elke maandag, dinsdag en de donderdag geopend van 14:00 tot 18:00 uur. Je kan ook verlengde opvang aanvragen. Dan kan je je kind tot 18:30 uur bij ons ophalen. In de schoolvakanties zijn wij geopend van 08:00 tot 18:00 uur (eventueel op aanvraag vanaf 07:30 uur als je voorschoolse opvang wilt; of tot 18:30 uur als je verlengde opvang wilt voor je kind). Misschien gaan we in de toekomst ook op woensdag en vrijdag open als hier genoeg animo voor is.

Hoe ziet een dag op de SportBSO eruit?

Eerst halen wij de kinderen lopend of met de SKH-bus op van school. Sommige kinderen mogen met toestemming van de ouders zelfstandig met de fiets of zelf lopend naar onze bso gaan en na afloop ook zelfstandig naar huis gaan. Vervolgens eten wij rond 14:30 uur fruit en crackers met de kinderen. Daarna krijgen de kinderen nog wat te drinken en daarna gaan wij lekker de gymzaal in om leuke en sportieve activiteiten te doen met de kinderen. Wij sporten altijd van 16:00 tot 17:30 uur. Daarom adviseren wij de ouders altijd om het liefste na 17:30 uur je kind op te halen. Op die manier kunnen de kinderen met alle activiteiten meedoen in de gymzaal en wordt ons sportprogramma niet onderbroken.

Meer informatie?

Bekijk ook onze locatiepagina SportBSO in het SKWA.


Sportieve groetjes,
Team SportBSO Hoofddorp
Sharon, Lilian en Darryl

Lekker sporten in de SKH-Sportbso in het SKWA

 

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2022  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.