Zondag 13 september Sport- & CultuurFair bij Toolenburgerplas in Hoofddorp!

Op zondag 13 september is het weer zover! De 10de editie (jubileumjaar!) van de Sport- & CultuurFair Haarlemmermeer vindt dan van 11.00 tot 16.00 uur plaats in Hoofddorp bij de Toolenburgerplas.
 

Gevarieerd sport- en cultuuraanbod

Ruim 35 verenigingen/organisaties nemen dit jaar deel aan deze leuke dag om de Haarlemmermeerse kinderen een leuk 'uitje' te bezorgen en gratis te laten kennismaken met verschillende sport-, spel en cultuuractiviteiten. Vanwege corona is het programma wel kleinschaliger dan voorgaande jaren, maar fantastisch dat het toch ook dit jaar door kan gaan. Er zijn onder andere demonstraties en dansvoorstellingen. En ook proeftrainingen, spelactiviteiten en clinics om aan mee te doen. Op de informatiemarkt met kraampjes kan je laten informeren over de diensten van de deelnemers. 
 

SKH is partner van de Sport- en CultuurFair Haarlemmermeer

Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) is als samenwerkingspartner van de SportFair Haarlemmermeer natuurlijk van de partij. Bekijk hieronder het programma en de plattegrond. De SKH-informatiestand vind je op de plattegrond bij A. Kom gezellig langs! 
 

RIVM-richtlijnen

De organisatie heeft de Fair zo georganiseerd, dat de dag op een verantwoorde en veilige manier kan plaatsvinden. Hou daarom tijdens dit buitenevenement voldoende afstand van elkaar. Desinfecteer je handen en volg de bewegwijzering (éénrichtingsverkeer). Samen creëren wij voor de kinderen een fantastische kennismakings- en 'fun'-dag met leuke sport- en cultuuractiviteiten!
 

Graag tot ziens op zondag 13 september!

 
P.S. meer informatie over onze sportbso's vind je via Sportbso in de Estafette en Sportbso in het SKWA.
 
 
Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2022  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.