Week van de motoriek 5 t/m 9 oktober

Vandaag start de Week van de motoriek ‘van jongs af aan vaardig in bewegen’. Deze week is in het leven geroepen om meer aandacht te vragen van gevarieerd bewegen, spelen en sporten voor de motorische ontwikkeling van kinderen.

Kijk hieronder ‘ns hoe de pedagogisch medewerkers van bso de Vredeburg in Hoofddorp-Toolenburg spelenderwijs de motorische vaardigheden van de kinderen stimuleren via een leuke herfstknutselactiviteit. De kinderen maken met allerlei materialen de prachtigste creaties! Voor elke bso-leeftijd zijn er geschikte spel- en sportvormen om de motoriek te bevorderen, van 4 t/m 13 jaar. Check deze superleuke bso via https://bit.ly/36vqdR3

Ook bijvoorbeeld op onze sportbso's in Hoofddorp en Nieuw-Vennep kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven en via leuke sport- en spelvormen samen bewegen. Meer info over onze sportbso's vind je via Sportbso in de Estafette en Sportbso in het SKWA.

Meer weten?

Meer weten over de week van de motoriek? Bezoek ook eens www.kenniscentrumsportenbewegen.nl/event/week-van-de-motoriek-van-jongs-af-aan-vaardig-in-bewegen/.

Week van de motoriek

 

 

 

 

 

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2022  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.