SKH trotse partner van JOGG Haarlemmermeer

Als kinderopvangorganisatie vinden wij het belangrijk dat kinderen genoeg sporten en bewegen. Met medewerking van JOGG Haarlemmermeer en Zorgverzekeraar Zorg & Zekerheid zijn wij daarom gestart met het beweegprogramma van Jonge Sporthelden. Dit is een compleet beweegprogramma wat kinderen uitdagende oefenstof biedt waarbij veelzijdig bewegen centraal staat.

In de zomer van 2021 zijn wij bij BSO Wigwam in Hoofddorp gestart met sportlessen volgens het Jonge Sporthelden programma. Dit programma bestaat uit verschillende lessen gericht op het verbeteren van de grondvormen van bewegen. De lessen zijn opgedeeld in 5 beweegthema’s waarbij een les circa 45 minuten duurt. Door te bewegen volgens het programma van Jonge Sporthelden maken de kinderen kennis met verschillende sporten en samenwerkingsspellen. De kinderen worden hierdoor socialer omdat er op jonge leeftijd contact wordt gelegd met andere kinderen. Dit zorgt voor meer plezier en enthousiasme in de groep. Er is een standaard materialen kit wat elke les gebruikt wordt.

Sportspecialist Siyar
Collega en JSH-sportspecialist Siyar verzorgt met veel enthousiasme de sportlessen bij bso locatie Wigwam. Het liefst lekker in de buitenlucht, op het schoolplein grenzend aan de locatie maar bij slecht weer verplaatst hij het parcours gewoon naar binnen. Met behulp van de uitdagende oefenstof vanuit het Jonge Sporthelden programma, laat hij de bso kinderen dagelijks kennis maken met verschillende sport en samenwerkingsspellen.  

Dat smaakt naar meer!
Wij zijn zo enthousiast over dit programma, dat we dit bij meer locaties gaan uitrollen. Naast bso Wigwam maken inmiddels ook al bso locaties ’t Groene Eiland en Vredeburg gebruik van dit leuke sport en beweegprogramma!

JSH Siyar   

JOGG Haarlemmermeer
JOGG is een landelijke aanpak van gemeenten en lokale organisaties die zich richten op een gezonde levensstijl bij jongeren. De gemeente Haarlemmermeer is een van de Nederlandse gemeenten die met de JOGG aanpak werkt en zet zich in om de gezonde keuze voor kinderen en jongeren makkelijk en aantrekkelijk te maken. JOGG Haarlemmermeer richt zich op de wijken Hoofddorp-Overbos en Zwanenburg-Halfweg.

Zorgverzekeraar Zorg & Zekerheid
Om gezonde keuzes  aantrekkelijk maken, sponsort Zorg en Zekerheid samen met de JOGG gemeenten een aantal leuke projecten die hieraan bijdragen. Zorg en Zekerheid werkt samen aan JOGG met de gemeenten Leiden, Haarlemmermeer, Alphen aan den Rijn, Katwijk, Aalsmeer en Uithoorn en de GGD.

Jonge Sporthelden
Benieuwd naar het volledige assortiment van Jonge Sporthelden? Kijk dan op de website van Jonge Sporthelden van Jonge Sporthelden voor meer informatie.

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2023  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.