Word jij meester of juf? Ga werken als zijinstromer in de Haarlemmermeer

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Zie jij jezelf voor de klas staan? Kom dan werken als zijinstromer binnen het primair onderwijs. De taskforce lerarentekort Haarlemmermeer biedt jou de kans om vanaf september 2022 te gaan starten als zijinstromer binnen een van de scholen van de Haarlemmermeer.

Ben je in het bezit van een HBO- of WO-diploma, heb je interesse in een baan als zijinstromer in het primair onderwijs in de Haarlemmermeer? Ben je vanaf september 2022 beschikbaar voor drie tot vier dagen in de week? Wil je graag in twee jaar toewerken naar een diploma dat je in staat stelt om voor de klas te kunnen staan?

Online voorlichtingsbijeenkomst 15 februari

Meld je dan nu aan voor de online voorlichtingsbijeenkomst die plaatsvindt op dinsdag 15 februari 2022. Aanvang 10.30 uur, verwacht einde rond 12.00 uur. In deze bijeenkomst word je geïnformeerd en geïnspireerd en hoor je alles wat je moet weten over een baan als zijinstromer in de Haarlemmermeer. En kun jij al die vragen stellen waar je eigenlijk al langer mee rondloopt als het gaat over een baan in het onderwijs.

Combinatie met kinderopvang

Met een PABO-diploma kun je ook aan de slag in de kinderopvang, bijvoorbeeld als tutor, VE-coach of pedagogisch medewerker. Een toffe combinatiebaan die veel uitdaging biedt!

Meld je hier aan!

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.