Studiedag aanvragen  

Tijdens de studiedagen van de basisschool toch werken? Dan kan! Wij zorgen voor je kind. 

Met of zonder studiedagenpakket

Heb je een studiedagenpakket bij ons afgesloten? Dan kan je een studiedag aanvragen door ruiluren in te zetten.
Ook zonder studiedagenpakket kan je een studiedag aanvragen. In dat geval ontvang je een factuur. Ook als je niet voldoende ruiluren hebt (in het eerste geval).

Studiedag vooraf online aanvragen

De studiedagen van de basisschool zijn lang van te voren bekend. Wil je verzekerd zijn van kinderopvang? Vraag je studiedag dan tijdig online aan! Dit doe je via het webformulier Extra opvang aanvragen. Vermeld in het opmerkingenveld s.v.p. ook de groep van de school! 

Studiedagenpakket buitenschoolse opvang

Voor buitenschoolse opvang (bso) bieden wij vanaf 2019 een speciaal studiedagenpakket met opvang van 8.30 tot 18.00 uur. Wij rekenen voor dit pakket een vast gemiddeld aantal uren per maand dat voor elke ouder gelijk is en niet afhankelijk is van de uitgaanstijd van de school. Dit pakket bestaat uit 40 schoolweken, 11 vakantieweken aangevuld met de studiedagen van de school. De week tussen Kerst en Oud & Nieuw is niet in het Studiedagen-pakket inbegrepen. Voor een tarief van € 7,32 per uur zijn hierin alle studiedagen van de basisschool inbegrepen. Interesse? Kijk dan op studiedagenpakket buitenschoolse opvang!

Vragen?

Heb je een vraag? Dan vind je het antwoord bij veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet tussen? Bel dan met Customer Care via telefoonnummer 023 - 567 20 20.  

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2022  |  Created by Clic.nl