Al 50 jaar!

 

  • professioneel en betrouwbaar
  • deskundige medewerkers
  • pedagogisch verantwoord
  • zonder winstoogmerk
  • lokaal en toonaangevend, partner van gemeente, CJG, basisscholen en andere lokale organisaties
  • hoogwaardige kwaliteit en HKZ-gecertificeerd
  • 9 kinderdagverblijven, 24 peuterspeelzalen en 13 bso’s

 

50 jaar kennis en ervaring

Al 50 jaar zijn we dé kinderopvang in Haarlemmermeer. Met 9 kinderdagverblijven, 13 buitenschoolse opvang en 24 peuterspeelzalen, zitten we altijd om de hoek.

 

Zonder winstoogmerk

We zijn een lokale, zelfstandige stichting en werken zonder winstoogmerk. Hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daar staan we voor.

 

Deskundige medewerkers

Pedagogisch medewerkers die er écht zijn voor je kind. Gekwalificeerd, met vakkennis en ervaring. Dat zijn onze medewerkers. Ze zorgen voor liefdevolle opvang en stimuleren de optimale ontwikkeling van je kind. Onze medewerkers worden continu geschoold, werken vanuit een pedagogisch beleid, zijn getraind in kinder-EHBO en hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

HKZ gecertificeerd

Het keurmerk van HKZ staat voor duurzame kwaliteitsverbetering. HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) toont -onafhankelijk en betrouwbaar- aan dat serieus werk wordt gemaakt van kwaliteit, wordt voldaan aan eisen en intern de zaken goed op orde zijn.

 

Lokaal en toonaangevend

SKH is partner van de gemeente, Centrum Jeugd en Gezin, veel basisscholen en andere lokale organisaties. Met elkaar creëren we een heerlijke omgeving waarin je kind graag en goed kan opgroeien.

 

Betrouwbaar

Met een gerust hart vertrouwen ouders hun kinderen toe aan onze kinderopvang. Al 50 jaar!

 

Pedagogisch verantwoord

We werken vanuit ons pedagogisch beleid om de ontwikkeling van je kind goed te ondersteunen. Binnen de organisatie zorgt de zorgcoördinator voor het waarborgen van de pedagogische kwaliteit. Zij geeft leiding aan de tutoren en verzorgt diverse pedagogisch inhoudelijke trainingen. Heb je een pedagogische uitdaging? Vraag haar gerust om advies.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Hoogwaardige kinderopvang vanuit een sterk ontwikkelde lokale, sociale en maatschappelijke betrokkenheid. Ons aanbod is dynamisch, maar bij alles wat we doen, blijven pedagogische doelen richtinggevend. Kinderen staan immers centraal!

meer over onze kwaliteiten  meer over ons pedagogisch beleid

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl