Oproepkracht

Wij hebben vacatures voor oproepkrachten

Werken als oproepkracht is de ideale functie voor iemand die zich nog niet direct wil of kan vastleggen, maar eerst rond wil kijken in de kinderopvang of die naast zijn of haar studie werkervaring wil opdoen.


Voor wie?

Werk je graag flexibel? Heb je een wisselend schoolrooster. Of wil je eerst kennismaken met SKH, je oriënteren op de verschillende werksoorten of kijken welke locatie het beste bij jou past? Ben je bij voorkeur drie tot vijf dagen per week beschikbaar?
Je moet wel een relevante opleiding hebben. Zie het functieboek CAO Kinderopvang voor een overzicht van de relevante opleidingen en de functieomschrijvingen.


Wat houdt het werk in?

Als oproepkracht val je in voor een zieke collega of voor een collega die vrij heeft. Dit kan op een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal zijn. Je wordt ingewerkt en begeleid door een vaste medewerker. Het is afwisselend werk, je doet veel ervaring op en je collega´s zijn blij dat je er bent. De werkdagen en werktijden zijn in overleg te bepalen.

 

Wat zijn je verdere mogelijkheden?

Door regelmatig in te vallen leer je de vestigingen van SKH goed kennen. Het kan ook gebeuren dat je een langere tijd op een vaste vestiging invalt, bijvoorbeeld als een collega met zwangerschapsverlof is.
Mocht er een vacature komen op jouw favoriete vestiging dan heb je als interne sollicitant met diploma voorrang.


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen per e-mail: personeel@kinderopvanghaarlemmermeer.nl

 

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor de SKH nieuwsbrief.

Verstuur

 

Lees meer over ons pedagogisch beleid
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2020  |  Created by Clic.nl