Peuteropvang Klippeholm in Hoofddorp - Bornholm

Onze peuteropvang Klippeholm vind je in de wijk Bornholm, in het hoofdgebouw van basisschool Klippeholm. Voor peuters (2 tot 4 jaar) is het een voordeel om op die manier een aantal ochtenden per week alvast te wennen aan een schoolomgeving. Jouw kind leert de school alvast kennen en ook het schoolplein waarop hij of zij nu speelt is straks al bekend. Het schoolplein is overigens een fijne, groene ruimte waar jouw kind lekker kan spelen, rennen en fietsen. Binnen hebben we onze eigen ruimte met verschillende speelhoeken.

 

Groepen

Peuteropvang Klippeholm bestaat uit een groep van maximaal 16 peuters en twee pedagogisch medewerkers. Met deze maximale groepsgrootte zorgen we ervoor dat we ieder kind voldoende tijd en aandacht kunnen geven.

 

Een ochtend op peuteropvang Klippeholm

Iedere ochtend beginnen we met de kinderen in de kring voor een gezamenlijke start. Zo oefent jouw kind hier alvast mee voor de basisschool, waar in de kring zitten er ook dagelijks bij hoort. We bespreken de dagen van de week en wensen elkaar goedemorgen met kindgebaren. Aan het einde van de ochtend sluiten we ook af in de kring.

Na de start in de kring kan jouw kind lekker spelen: een puzzel maken, spelen in de speelhoeken of een groepsactiviteit uit het Piramide-programma, een programma voor Voorschoolse Educatie (VE) waarmee wij kinderen spelenderwijs voorbereiden op de basisschool. Ook gaan we elke dag lekker naar buiten met trapfietsen of in de zandbak. Als we niet naar buiten kunnen vanwege het weer spelen we ook wel in de gymzaal van school, zodat jouw kind wel altijd lekker beweging krijgt.

 


Het leukste aan peuteropvang Klippeholm

  • Spelen in de gyzmaal of op het groene plein buiten
  • De leerzame spelactiviteiten van Piramide
  • De vieringen samen met school, zoals de Sinterklaasviering

 

Openingstijden

  Reguliere openingstijden  
Maandag 8.15 - 12.15 uur  
Dinsdag 8.15 - 12.15 uur  
Woensdag 8.15 - 12.15 uur  
Donderdag 8.15 - 12.15 uur  
Vrijdag 8.15 - 12.15 uur  

 

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak voor een rondleiding bij ons op locatie. Hier kun je ook al je vragen stellen die je hebt over onze opvang.

 

Edith Koren Leidinggevende
LRK registratie nummer: 189641368

Ontdek onze peuteropvang Klippeholm

Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je gewoon een vraag?
023 56 72 020 Email
Kom eens
bij ons kijken
GO!
Monique
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl