Peuteropvang Vesterhavet

Op peuteropvang Vesterhavet (voorheen peuteropvang Bornholm) kan jouw kind een aantal ochtenden per week fijn komen spelen met leeftijdsgenoten. We hebben een ruim lokaal met verschillende speelhoeken, zoals een poppenhoek en leeshoek. Dagelijks doen we leuke spelactiviteiten vanuit het peuterprogramma Piramide. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor peuters om ze spelenderwijs voor te bereiden op de basisschool. Hierin is aandacht voor taal, beweging en sociale interactie.

Onze peuteropvang zit in basisschool Vesterhavet direct naast de kleuterklas (groep 1). Dat is handig, want wij gaan regelmatig bij de kleuters kijken om straks de overgang naar groep 1 gemakkelijker te laten verlopen. Dagelijks spelen we buiten op het mooie plein van de school. Met een groot schoolplein, schommels, een zandbak, een speelhuis en fruitbomen is er buiten genoeg te doen en te ontdekken voor jouw peuter.

Wij bieden op onze peuteropvang Voorschoolse Educatie (VE), waardoor alle peuters op een speelse manier de Nederlandse taal leren. Zonder taalachterstand beginnen ze aan de basisschool.


Het leukste aan peuteropvang Vesterhavet

  • De grote buitenruimte met schommels, een zandbak, een speelhuis en fruitbomen
  • De leuke spelactiviteiten van Piramide
  • De samenwerking met basisschool Vesterhavet. Doordat we regelmatig alvast samen spelen met groep 1 is de overgang naar de basisschool makkelijker voor de kinderen

 

Openingstijden

  Reguliere openingstijden Tijdens schoolvakanties
Maandag 8.00 - 12.00 uur gesloten
Dinsdag 8.00 - 12.00 uur gesloten
Woensdag 8.00 - 12.00 uur gesloten
Donderdag 8.00 - 12.00 uur gesloten
Vrijdag 8.00 - 12.00 uur gesloten

 

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak voor een rondleiding bij ons op locatie. Hier kun je ook al je vragen stellen die je hebt over onze opvang.

 

Edith Koren Leidinggevende Vesterhavet

Ontdek onze peuteropvang Vesterhavet

Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je gewoon een vraag?
023 56 72 020 E-mail
Kom eens
bij ons kijken
GO!
Monique (Customer Care)
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl