Peuteropvang Regenboog in Nieuw-Vennep - Getsewoud

Bij peuteropvang Regenboog speelt jouw peuter samen met andere peuters op een plek waar plezier en ontwikkeling centraal staan. Je peuter leert en ontwikkelt zich door te spelen. Door middel van de leukste spel- en knutselactiviteiten werken wij aan de ontwikkeling van jouw kind. Onze peuteropvang sluit aan op de belevingswereld en interesses van je kind. Want peuters hebben een rijke fantasie en leren ontzettend snel. Door de leuke, educatieve activiteiten uit het programma Piramide gaat jouw peuter met sprongen vooruit.

Onze peuteropvang is gevestigd in de rustige wijk Getsewoud in Nieuw-Vennep. Ons lokaal is overzichtelijk ingedeeld met verschillende hoeken, zoals onze huishoek met een keukentje en speelgoedwasmachine. Buiten hebben we een grote speelplaats, die met een hek is afgesloten. Kinderen spelen er heerlijk in de zandbak of op de wip. Op de grond is een gaaf permanent parcours uitgezet waar kinderen kunnen fietsen en kunnen rijden met de loopauto, inclusief kinderparkeerplaatsen waar ze kunnen oefenen met voor- en achteruit inparkeren.

Wij bieden Voorschoolse Educatie (VE) aan op onze peuteropvang, waardoor alle peuters op een speelse manier de Nederlandse taal leren. Zonder taalachterstand beginnen ze aan de basisschool.

 

Groepen

Op peuteropvang Regenboog werken we met een groep van maximaal 16 peuters. Zo zorgen we ervoor dat we ieder kind voldoende tijd en aandacht kunnen geven.

 

 

Een ochtend op de peuteropvang

Onze peuteropvang is een goede voorbereiding op de basisschool. Net als in groep 1 beginnen wij ook elke dag in de kring. Daarna gaan we in kleine groepjes aan de slag. Een pedagogisch medewerker leest een boek voor, een andere pedagogisch medewerker doet een educatieve activiteit met een groepje kinderen en een aantal kinderen speelt met ons leuke speelgoed. Het speelgoed staat op ooghoogte voor kinderen. Daardoor nodigt het uit om te spelen.

Voordat we weer in de kring gaan zitten om lekker fruit te eten, ruimen we met zijn allen het lokaal op. We smikkelen van een lekker stuk fruit en drinken een beker water. Meestal doen we in de kring nog een leuke activiteit. We zingen een liedje, de pedagogisch medewerker leest een boek voor of we doen een spelletje. Aan het einde van de ochtend is het tijd om buiten te spelen. De kinderen spelen op ons fantastische plein waar vooral de zandbak en het parcours favoriet zijn. Ze volgen het parcours met de loopauto’s en de kinderfietsjes wel honderd keer. Dat blijft leuk! Op mooie dagen blijven we extra lang buiten. De ochtenden eindigen we zoals we hem zijn begonnen: in de kring. Tot morgen!


Het leukste aan peuteropvang Regenboog

  • Lekker buiten spelen op het auto- en fietsparcours en in de zandbak
  • De uitdagende activiteiten van het peuterprogramma Piramide
  • Wij zijn 52 weken per jaar geopend, ook tijdens schoolvakanties kunnen peuters hier spelen

 

Openingstijden

  4-uursopvang (52 weken per jaar)
Maandag 8.15 - 12.15 uur
Dinsdag 8.15 - 12.15 uur
Woensdag 8.15 - 12.15 uur
Donderdag 8.15 - 12.15 uur
Vrijdag 8.15 - 12.15 uur

 

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak voor een rondleiding bij ons op locatie. Hier kun je ook al je vragen stellen die je hebt over onze opvang.

 

Natasja Brouwer Leidinggevende Peuteropvang
LRK registratie nummer: 505026181

Ontdek onze peuteropvang Regenboog

Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je gewoon een vraag?
023 567 20 20 Email
Kom eens
bij ons kijken
GO!
Monique
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl