Solliciteer direct

BSO Fun avonturier

Vind jij het leuk om met kinderen te werken en ben jij een kei in het bedenken (en uitvoeren) van toffe workshops? Weet jij als geen ander wat er leeft bij schoolgaande kinderen en doe jij zelf net zo hard mee bij een leuke dansworkshop? Kom dan werken als BSO Fun avonturier bij onze kinderopvang!

Als BSO Fun avonturier organiseer jij te gekke workshops en activiteiten voor bso-kinderen op verschillende locaties. Van kookworkshops tot lipgloss maken en van een speurtocht in het bos tot een recordpogingenwedstrijd. Met jouw creativiteit organiseer jij activiteiten waar de kinderen het weken later nog over hebben.

Binnen onze bso’s werken wij met het activiteitenprogramma DoenKids. Je gebruikt dit programma als inspiratie voor jouw activiteiten en workshops, maar eigen inbreng is ook meer dan gewenst. Je mag je creativiteit de vrije loop laten. Jouw activiteiten en workshops staan als een huis, want je hebt van te voren alles tot in de puntjes uitgedacht. Van idee tot concreet plan en van voorbereiding tot inkoop. De activiteiten sluiten aan bij de wisselende thema’s waar wij binnen onze kinderopvang mee werken. Je stelt een zelf planning samen en zorgt dat je ruim op tijd bent om de activiteiten voor te bereiden en de inkopen te doen. Bepakt en bezakt met alle benodigde materialen en vol enthousiasme ga jij verschillende bso-locaties rond.

 

Wat breng je mee?

Van BSO Fun avonturiers verwachten wij lef. Lef om op verschillende groepen workshops uit te voeren. Groepen met kinderen die jou niet kennen. Ook passie en enthousiasme zijn enorm belangrijk.

Organiseren is een vaardigheid die jij bezit. Ook help jij met het inplannen van externe workshops.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren, moet je zelfstandig kunnen werken. Naast zelfstandig werken is samenwerken juist ook belangrijk. Jij deinst niet terug van een collega die je nog niet kent.

Je moet out-of-the-box kunnen denken om de allerleukste activiteiten te organiseren. Jouw input en originele ideeën zijn waardevol. Samen met de kinderen denk je na over het programma voor de komende weken. Kinderparticipatie vinden wij heel belangrijk.

 

Wat hebben wij jou allemaal te bieden?

  • Een toffe baan waarin je dagelijks met je hobby bezig bent en je al je creativiteit in kwijt kunt;
  • Een salaris dat kan oplopen tot € 2.935 bruto p/maand (bij 36 uur), afhankelijk van ervaringsjaren (minimaal € 2.155 p/mnd);
  • Een vakantietoeslag van 8%, 3% eindejaarsuitkering, 210 verlofuren per jaar (bij 36 uur), een bijdrage in de premie van je ziektekostenverzekering, deelname aan een pensioenfonds, reiskostenvergoeding en voorrang bij eventuele plaatsing van je eigen kinderen;
  • Veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, wij hebben een breed trainingsaanbod;
  • Een goed introductie- en inwerkprogramma.
  • Elk jaar een gezellige bbq met je collega's;

 

Ben jij een van onze BSO Fun avonturiers?

Denk jij: dit is écht iets voor mij? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Team Werving en Selectie via werkenbij@kinderopvanghaarlemmermeer.nl.

Solliciteer direct
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2023  |  Created by Clic.nl