Ervaren pedagogisch medewerker, bijna afgestudeerd, oproepkracht of zij-instromer?

SKH biedt leuke leer- en werkplekken!

Vanwege uitbreiding zoeken wij collega's voor onze peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in Haarlemmermeer. Ook om vrijwilligers voor tussenschoolse opvang op de basisscholen zitten wij te trappelen!

Solliciteer direct! (bekijk onze vacatures)

 

Werk je al bij SKH?

Solliciteer dan voor uren-uitbreiding of interne doorstroming via Afas Online. Na inloggen kom je direct op de startpagina. Klik daar op Vacatures. Is het niet voor jezelf, maar ken je een geschikte kandidaat? Breng dan deze website onder de aandacht!  

Samen voor de beste kwaliteit

Heb jij een passie voor kinderen? Bij SKH kan je meer uit jezelf halen. Samen met superleuke collega's begeleid je kinderen in hun ontwikkeling. In een aantrekkelijke werkomgeving bied je de allerbeste zorg en educatie.  

SKH biedt jou

 • Superleuke collega's!
 • Een werkomgeving waar kwaliteit voorop staat.
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale, informele sfeer.
 • Continu trainingen, cursussen en workshops.
 • Veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. We helpen je met het ontdekken en ontwikkelen van je talenten.  

 

Je krijgt bij ons alle ruimte om je te ontwikkelen

Zo kun je als pedagogisch medewerker: 

 • je talenten inzetten om kinderen te helpen opgroeien. We zoeken mensen met uiteenlopende interesses. Speel je gitaar of doe je aan yoga? Dan krijg je bij ons ruim baan om je enthousiasme over te brengen op de kinderen;
 • horizontaal overstappen naar een andere vestiging of groep, bijvoorbeeld een babygroep, peutergroep, bso-groep;
 • deelnemen aan werkgroepen, zoals inrichting van de accommodaties, hygiënebeleid of werkverdeling;
 • medewerkers in opleiding begeleiden als praktijkopleider of stagebegeleider;
 • specifieke taken voor de vestiging of de organisatie vervullen, zoals kwaliteitsmedewerker of bedrijfshulpverlener;
 • assistent-leidinggevende worden op de kinderopvanglocatie. 

Mag je werken in de kinderopvang?

Weet je niet zeker of je de juiste diploma’s hebt om als pedagogisch medewerker aan de slag te mogen? Via opleidingseisen voor de kinderopvang vind je de complete lijst met diploma's waarmee je in de kinderopvang mag werken. Of kijk op Cao Kinderopvang 2018-2019 of je aan de eisen voldoet. Of neem contact op met personeel@kinderopvanghaarlemmermeer.nl en informeer of je als zij-instromer kunt starten.

Solliciteren?

Bekijk onze vacatures.  Voor meer informatie over alle functies kun je contact opnemen met Personeelszaken via telefoonnummer 023 –567 20 27. Hebben we op dit moment niet de juiste vacature voor jou? Maar vind je dat je echt bij SKH past? Mail dan een open sollicitatie met je motivatie en CV naar personeel@kinderopvanghaarlemmermeer.nl

Onze kinderopvang staat voor:

blije kinderen én ouders

Een heerlijke plek om te ontdekken en te spelen. Met pedagogisch medewerkers die er écht voor je kind zijn. En met handige services, zoals een kind-app.

optimale ontwikkeling

Bij ons kan je kind beleven, ervaren, leren en experimenteren. Elke dag kijken we met een frisse blik naar wat je kind nodig heeft. We geven je kind zelfvertrouwen om nieuwe dingen te proberen.

liefdevol

Je kind voelt zich vertrouwd, veilig en ontspannen. Krijgt veel aandacht en deskundige begeleiding. Ouders noemen onze opvang warm en sfeervol.

gezond en veilig opgroeien

We bewegen veel, zijn vaak buiten en eten gezond. De veiligheid van je kind staat altijd voorop! De opvang is schoon en fris. En onze pedagogisch medewerkers zijn getraind op kinder-EHBO.

met elkaar

Plezier maken met leeftijdsgenootjes en samen op pad. Met jou bekijken we continu wat je kind en jij nodig hebben.

betrouwbaar, al 50 jaar

In ruim 50 jaar is SKH met 9 kinderdagverblijven, 24 peuterspeelzalen en 13 bso’s uitgegroeid tot dé grootste kinderopvangorganisatie in de Haarlemmermeer. SKH heeft geen winstoogmerk.
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2022  |  Created by Clic.nl