Een lieve, grappige, slimme of creatieve pedagogisch medewerker maakt voor het kind het verschil. Bij Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer draait het niet om winst maken, het draait om het kind en jou als professional. Je kennis en vaardigheden komen pas écht goed tot hun recht op een locatie van SKH. Want jij kunt rekenen op leuke en gedreven collega's, fijne doorgroeikansen en uiteraard de leukste kinderen van de regio. Kom bij ons werken en ontdek waar het écht om draait.

Solliciteer direct!

Samen voor de beste kwaliteit

Heb jij een passie voor kinderen van 0-13 jaar én wil je jezelf ontwikkelen? Bij SKH motiveren we je om meer uit jezelf halen. Samen met jouw groep fijne, hechte collega's begeleid je kinderen in hun ontwikkeling. In een aantrekkelijke werkomgeving bied je de beste zorg en educatie.
 

We zorgen voor
1901
kinderen
Samen met
408
collega’s
Dit doen we op
40
locaties
“Mijn ambities zijn door betrokken leidinggevenden omgezet in acties, SKH ziet je kwaliteiten en doet hier iets mee.”
Tirzah Berger
Pedagogisch medewerker
“Ik krijg binnen SKH de ruimte mijn eigen interesses te verwerken in educatieve programma's voor de kinderen.”
 
Marnix Sluiters
Pedagogisch medewerker
‘Met elkaar doen we er alles aan om de kinderen én ouders een veilig gevoel te geven. Een goede werksfeer is daarbij een must.’
Latifa Boutammant
Pedagogisch medewerker

De sollicitatieprocedure

Als je bij SKH wilt werken, doorlopen we de volgende stappen.

  • Solliciteer via onze website
  • Onze recruiter Marit neemt contact met je op
  • We plannen een kennismakingsgesprek in
  • Bij enthousiasme vanuit jou en vanuit SKH bieden wij een contract aan
  • Je bent onderdeel van SKH!

Kom bij ons werken

en ontdek waar het écht om draait

Mag ik werken in de kinderopvang?

Weet je niet zeker of je het juiste diploma hebt om als pedagogisch medewerker aan de slag te mogen? Via opleidingseisen voor de kinderopvang vind je de complete lijst met diploma's waarmee je in de kinderopvang mag werken. Of kijk op Cao Kinderopvang 2023-2024 of je aan de eisen voldoet. Of neem contact op met werkenbij@kinderopvanghaarlemmermeer.nl en informeer of je als zij-instromer kan starten.

Solliciteren?

Bekijk onze vacatures. Voor meer informatie over alle functies kan je contact opnemen met recruiter Marit via telefoonnummer 06-57241111. Hebben we op dit moment niet de juiste vacature voor jou? Maar vind je dat je echt bij SKH past? Kies dan 'Open sollicitatie' op onze vacaturepagina en upload je motivatiebrief en CV.

Werk je al bij SKH?

Solliciteer dan voor uren-uitbreiding of interne doorstroming via Afas Online. Na inloggen kom je direct op de startpagina. Klik daar op Vacatures. Is het niet voor jezelf, maar ken je een geschikte externe kandidaat? Breng dan deze website onder de aandacht!