Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen fijn spelen op 1 van onze 6 groepen op kinderdagverblijf Baloe. Het voelt bij ons als thuis, doordat onze ruimtes sfeervol en gezellig zijn ingericht. Het speelgoed en de activiteiten zijn passend bij de belevingswereld van de kinderen op dat moment. Onze groene tuin hebben we zo ingericht dat kinderen een fijne plek hebben om te spelen. Ze hebben ruimte om te fietsen, steppen, voetballen en spelen met de houten tractor. Wanneer de kinderen via de grasheuvel naar de andere zijde van het speelplein gaan, kunnen zij spelen in de zandbak en zandtaartjes maken in de buitenkeuken. De babygroepen hebben een eigen groene tuin, grenzend aan de groep, waar zij rustig kunnen spelen.

Anna Blamanstraat 4
2135PT Hoofddorp

Openingstijden

Maandag 7.15 - 18.15 uur
Dinsdag 7.15 - 18.15 uur
Woensdag 7.15 - 18.15 uur
Donderdag 7.15 - 18.15 uur
Vrijdag 7.15 - 18.15 uur

Leidinggevende

Anita van Saase
E-mail Anita

Inspectierapport

Inspectierapport
 

LRK-nummer

758651752

 

Dagritme op het kinderdagverblijf

Op de babygroepen volgen we het ritme van jouw baby, in overleg met jou. Je baby krijgt het flesje, fruithapje, groentehapje, knuffels en aandacht op het moment dat je baby dit nodig heeft. Naarmate de kinderen ouder worden, volgen zij meer een groepsritme. De dreumesen en de peuters eten in de ochtend gezellig fruit, waarbij het dagritme wordt besproken. Hierdoor weten ze precies hoe de dag eruit ziet. Daarna gaan de kinderen (buiten) spelen of doen ze mee met een leuke activiteit, passend bij het thema van dat moment.

Een jonge sportspecialist van SKH geeft elke week een leuke sport- of beweegles. Deze lessen sluiten goed aan bij de ontwikkeling van het jonge kind en past in onze gezonde opvang. Rond lunchtijd krijgt je kind een warme maaltijd, waarna de kinderen naar behoefte gaan slapen. 's Middags staat er weer een leuke activiteit binnen of buiten op het programma. Aan het einde van de dag krijgen de kinderen een cracker, waarna de dag afgesloten wordt met een activiteit of vrij spel.

Het leukste aan kinderdagverblijf Baloe

Een enthousiast team met een diversiteit aan ervaring
Groene buitenspeelplaats met speelgoed afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen
Ruime speelruimtes ingericht in een huiselijke sfeer met veel daglicht