Kinderdagverblijf

In het pand van kinderdagverblijf Bornholm komen kinderen van alle leeftijden naar de opvang. We delen het pand namelijk met de buitenschoolse opvang (4 - 13 jaar). Voor de kinderen van 0 tot 4 jaar op het kinderdagverblijf hebben we onze eigen ruimtes. De aparte babygroep is helemaal ingericht volgens de Baby-Sensi-principes: kinderen spelen onder andere met houten speelgoed en onze pedagogisch medewerkers gebruiken naast spreektaal ook babygebarentaal richting jouw baby. Zo leert jouw kind sneller communiceren en zich uitdrukken. Buiten spelen we op een groot plein waar jouw kind zich lekker kan uitleven.

Skagerrak 324
2133DX Hoofddorp

Openingstijden

Maandag 7.30 - 18.00 uur
Dinsdag 7.30 - 18.00 uur
Woensdag 7.30 - 18.00 uur
Donderdag 7.30 - 18.00 uur
Vrijdag 7.30 - 18.00 uur

Leidinggevende

Edith Koren
E-mail Edith

Inspectierapport

Inspectierapport
 

LRK-nummer

223202526

 

Dagritme op het kinderdagverblijf

In de ochtend gaan we na even gespeeld te hebben gezamenlijk aan tafel om de dag door te nemen en een stuk fruit te eten. Daarna spelen we graag tot de lunch buiten op ons plein en in de zandbak, als het weer het toelaat en doen we een activiteit.

Met de lunch eten we lekker warm waarna de kinderen die het nodig hebben een slaapje doen. Voor de andere kinderen is er dan tijd om lekker te spelen met auto’s of Duplo, lekker naar buiten te gaan of een leuke spelactiviteit te doen. Voor onze spelactiviteiten op de verticale groep maken we gebruik van het activiteitenprogramma Piramide. Dit programma is gericht op kinderen in de peuterleeftijd en laat kinderen spelenderwijs leren op het gebied van taal, sociale, emotionele en motorische vaardigheden.

Op de babygroep houden we rekening met het slaap- en voedingsschema van jouw baby.

Het leukste aan kinderdagverblijf Bornholm

Het kleinschalige karakter, iedereen kent elkaar
De leuke spelactiviteiten van activiteitenprogramma Piramide met wisselende thema's
Het grote, groene buitenplein waar we kunnen spelen in de zandbak