Voor professionele kinderopvang van 0 tot 4 jaar hoef je Lisserbroek niet uit! Juist de eerste levensjaren zijn cruciaal voor de ontwikkeling van je kind. Ontdekken, beleven, ervaren, leren en experimenteren staan centraal bij kinderdagverblijf Lisserbroek. Onze pedagogisch medewerkers verzorgen sensitieve opvang voor baby's en dreumesen (0-2 jaar) en ontwikkelingsgerichte opvang voor peuters van 2-4 jaar. Zij zorgen dat jouw kind zich snel vertrouwd voelt. Elke dag opnieuw kijken we met een frisse blik naar wat je kind nodig heeft. Handig als je met de auto je kind komt brengen of halen: voor de deur kan je gratis parkeren.

Krabbescheerstraat 1
2165XG Lisserbroek

Openingstijden

Maandag 7.30 - 18.00 uur
Dinsdag 7.30 - 18.00 uur
Woensdag 7.30 - 18.00 uur
Donderdag 7.30 - 18.00 uur
Vrijdag 7.30 - 18.00 uur

Leidinggevende

Nanda Noordam
E-mail Nanda

Inspectierapport

Inspectierapport
 

LRK-nummer

685363089

 

Dagritme op het kinderdagverblijf

Bij de allerjongsten volgen we het ritme van de baby in overleg met de ouders/verzorgers. Zij krijgen hun flesje, speelmomenten, knuffels en aandacht op het moment dat zij dit nodig hebben. Hoe ouder de kinderen worden, hoe meer we het groepsritme volgen. Het indelen van de dag geeft structuur. Het is voor kinderen prettig dat er vaste activiteiten zijn die dagelijks terugkomen.

Alle kinderen mogen lekker vrij spelen als ze binnenkomen. Spelen met de poppen in de huishoek, racen met de tractor in de autohoek of de hoogste toren bouwen in de bouwhoek. Zodra het laatste kind binnen is, gaan we aan tafel voor fruit met water of thee.

Als de buikjes gevuld zijn, hebben we genoeg energie om lekker buiten te spelen. We bouwen zandtaartjes met de kinderen, doen een wedstrijd wie het hardst kan rennen en fietsen zo snel mogelijk van de ene naar de andere kant van het plein. Buitenspelen maakt hongerig en daarom gaan we rond lunchtijd aan tafel voor een warme, gezonde en lekkere maaltijd. De kinderen die het nodig hebben, gaan naar bed. De oudere kinderen hebben een rustmoment. We lezen een boek voor of ze spelen een spelletje.

Rond 15.30 uur gaan we weer gezellig met zijn allen aan tafel. We eten een cracker en yoghurt. De dag eindigen we met een leuke activiteit, die past bij het thema van dat moment. De dag is voorbij gevlogen. De eerste ouders halen hun kind(eren) op, terwijl de andere kinderen vrij spelen met het leuke speelgoed op de groep. We zwaaien alle kinderen uit, tot de volgende keer!

Het leukste aan kinderdagverblijf Lisserbroek

Prachtig groen en uitdagend plein met zandbak
Kleinschalige opvang met enthousiast en betrokken team
Betrokken oudercommissie