Vind jouw droombaan bij SKH in Haarlemmermeer!

Wij hebben diverse leuke vacatures. SKH staat voor kwaliteit en ontwikkeling, zowel van kinderen als onze medewerkers. Jij als medewerker bent het belangrijkste in onze organisatie. Of je nou pedagogisch medewerker bent, clustermanager of op ons centraal kantoor werkt, met z'n allen zijn we SKH. Haal jij elke dag het beste uit jezelf? En wil je onderdeel zijn van een hecht team? Bekijk dan snel de vacatures hieronder en solliciteer direct online. Wie weet zien we elkaar snel!

 

Samen voor de beste kwaliteit

Heb jij een passie voor kinderen? Bij SKH kan je meer uit jezelf halen. Samen met superleuke collega's begeleid je kinderen in hun ontwikkeling. In een aantrekkelijke werkomgeving bied je de allerbeste zorg en educatie.  

SKH biedt jou

 • Superleuke collega's!
 • Een werkomgeving waar kwaliteit voorop staat.
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale, informele sfeer.
 • Continu trainingen, cursussen en workshops.
 • Veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. We helpen je met het ontdekken en ontwikkelen van je talenten.

 

 

Je krijgt bij ons alle ruimte om je te ontwikkelen

Zo kan je als pedagogisch medewerker: 

 • je talenten inzetten om kinderen te helpen opgroeien. We zoeken mensen met uiteenlopende interesses. Speel je gitaar of doe je aan yoga? Dan krijg je bij ons ruim baan om je enthousiasme over te brengen op de kinderen;
 • horizontaal overstappen naar een andere vestiging of groep, bijvoorbeeld een babygroep, peutergroep, bso-groep;
 • deelnemen aan werkgroepen, zoals inrichting van de accommodaties, hygiënebeleid of werkverdeling;
 • medewerkers in opleiding begeleiden als praktijkopleider of stagebegeleider;
 • specifieke taken voor de vestiging of de organisatie vervullen, zoals kwaliteitsmedewerker of bedrijfshulpverlener;
 • assistent-leidinggevende worden op de kinderopvanglocatie. 

 

Mag je werken in de kinderopvang?

Weet je niet zeker of je de juiste diploma’s hebt om als pedagogisch medewerker aan de slag te mogen? Gebruik dan de diplomacheck kinderopvang en zie direct of jouw diploma's volstaan. Voor meer informatie over de opleidingseisen en/of werken in de kinderopvang, kijk op: opleidingseisen voor de kinderopvang of in de Cao Kinderopvang 2023-2024. Zij-instromen kan ook! Neem contact met ons op via werkenbij@kinderopvanghaarlemmermeer.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Solliciteren?

Bekijk onze vacatures.  Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marit via telefoonnummer 06-57241111. Hebben we op dit moment niet de juiste vacature voor jou? Maar vind je dat je echt bij SKH past? Kies dan Open sollicitatie op de vacaturepagina en upload je motivatiebrief en CV.  

Onze kinderopvang staat voor:

blije kinderen én ouders

Een heerlijke plek om te ontdekken en te spelen. Met pedagogisch medewerkers die er écht voor je kind zijn. En met handige services, zoals een kind-app.

optimale ontwikkeling

Bij ons kan je kind beleven, ervaren, leren en experimenteren. Elke dag kijken we met een frisse blik naar wat je kind nodig heeft. We geven je kind zelfvertrouwen om nieuwe dingen te proberen.

liefdevol

Je kind voelt zich vertrouwd, veilig en ontspannen. Krijgt veel aandacht en deskundige begeleiding. Ouders noemen onze opvang warm en sfeervol.

gezond en veilig opgroeien

We bewegen veel, zijn vaak buiten en eten gezond. De veiligheid van je kind staat altijd voorop! De opvang is schoon en fris. En onze pedagogisch medewerkers zijn getraind op kinder-EHBO.

met elkaar

Plezier maken met leeftijdsgenootjes en samen op pad. Met jou bekijken we continu wat je kind en jij nodig hebben.

betrouwbaar, al 50 jaar

In ruim 50 jaar is SKH met 9 kinderdagverblijven, 22 peuteropvanglocaties en 12 bso’s uitgegroeid tot dé grootste kinderopvangorganisatie in de Haarlemmermeer. SKH heeft geen winstoogmerk.
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl