Buitenschoolse opvang

Je vindt onze bso in Kindcentrum Natuurlijk! in Hoofddorp. Binnen het kindcentrum hebben wij onze eigen ruimte en een buitenspeelplaats met onder andere een aangelegen voetbalveld, zandbak, schommel en verschillende natuurlijke speelmogelijkheden. De kinderen worden op het plein door een pedagogisch medewerker opgehaald en lopen samen naar de groep.

Van den Berghlaan 82
2132AV Hoofddorp

Openingstijden

    Schoolweken Vakantieweken
Maandag   14.00 -18.00 uur 8.30 - 18.00 uur
Dinsdag   14.00 -18.00 uur 8.30 - 18.00 uur
Woensdag   Gesloten Gesloten
Donderdag   14.00 -18.00 uur 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag   Gesloten Gesloten

Verlengde opvang tot 18.30 uur mogelijk.

Leidinggevende

Natasja Brouwer
E-mail Natasja

Inspectierapport

Inspectierapport
 

LRK-nummer

236680912

Onderdeel van KC Natuurlijk!

KC Natuurlijk!

Activiteiten op de bso

Vanuit het activiteitenprogramma Doenkids en BSO Fun is voor jouw kind iedere dag wat leuks te doen op de bso. Kinderen kiezen zelf of ze mee willen doen met een activiteit. Een ander spelletje of een boek lezen mag natuurlijk ook. Ook gaan we elke dag als het weer het toelaat buiten spelen. Met de aangelegen bosjes met een pad erdoor kunnen de kinderen ook op deze natuurlijke plek spelen.

Op sommige dagen komt er een BSO Avonturier langs op de bso. Zij organiseren op verschillende bso-locaties van SKH leuke workshops zoals pompoms maken, eten maken of bijvoorbeeld figuurzagen.

Tijdens de schoolvakanties maken we extra gebruik van de veelzijdigheid van de sport- en activiteitenprogramma’s. Doordat onze programma’s zijn ingericht op thema’s kunnen we veel variëren. Waar het kan doen we de activiteiten lekker buiten. Op dit moment voegen wij in de vakanties samen met bso Wereldwijs op de locatie Wereldwijs.

Wij halen kinderen op bij:

  • KC Natuurlijk!

Het leukste aan bso Natuurlijk!

Kleinschalige bso: alle kinderen kennen elkaar
De leuke activiteiten die onze specialisten organiseren
De buitenspeelruimte met veel groen