In de wijk Graan voor Visch vind je ons kinderdagverblijf Wereldwijs, in het pand van IKC Wereldwijs (Integraal KindCentrum voor kinderen van 0 - 13 jaar). Op onze locatie komen ook kinderen naar de peuteropvang en de bso. Binnen hebben we ieder onze eigen ruimte om te spelen en vangen we kinderen van 0 tot 4 jaar op in verschillende groepen, met ieder een eigen ruimte. Onze babygroep is daarbij helemaal ingericht volgens de principes van Baby-Sensi. Dat betekent een ruimte met rustige en lichte kleuren. De ruimte heeft eigen hoeken voor verschillende activiteiten. Alles om mee te spelen staat op hoogte van baby’s en dreumesen. De verticale ruimte is groot met veel verschillende, uitdagende hoeken. Buiten is er een fijn, groen plein waar we lekker spelen.

Graan voor Visch 14402
2132VH Hoofddorp

Openingstijden

Maandag 7.30 - 18.00 uur
Dinsdag 7.30 - 18.00 uur
Woensdag 7.30 - 18.00 uur
Donderdag 7.30 - 18.00 uur
Vrijdag 7.30 - 18.00 uur

Leidinggevende

Edith Koren
E-mail Edith

Inspectierapport

Inspectierapport
 

LRK-nummer

 606137336

Activiteiten op het kinderdagverblijf

Iedere groep heeft zijn eigen dagritme. Zo houden we voor ieder kind rekening met tijd om te spelen, te rusten en te eten. De baby's hebben hun eigen ritme. Oudere kinderen volgen het ritme van de groep. Wat voor iedere groep geldt, is dat we elke dag met elkaar een warme lunch eten en lekker naar buiten gaan om te spelen als het weer het toelaat. Daarnaast spelen we binnen fijn in onze poppenhoek of met auto’s en duplo of doen we een activiteit met gebarentaal uit het activiteitenprogramma van Piramide.

Onderdeel van IKC Wereldwijs

Kinderdagverblijf Wereldwijs maakt deel uit van IKC Wereldwijs. Kinderopvang, peuteropvang, basisschool, internationale taalklassen en buitenschoolse opvang onder één dak. Peuters vanaf 3,5 jaar doen op maandag, dinsdag of donderdag een activiteit mee in de kleuterklas. Ook vieren wij alle feesten, zoals Sinterklaas en Kerst samen met de basisschoolklassen. Erg leuk en een goede manier om de peuters voor te bereiden op de basisschool.

ikcwereldwijs.nl

Het leukste aan kinderdagverblijf Wereldwijs

Kleinschalig met maar twee groepen, waardoor iedereen elkaar kent
Onderdeel van IKC Wereldwijs, 0-13 jaar onder 1 dak
Een heel groen buitenplein, wat het echt een ontdekplein maakt