Samen spelen met andere peuters op een plek waar plezier en ontwikkeling centraal staan. Dat is peuteropvang Woelwater in Vijfhuizen. Je peuter leert en ontwikkelt zich door te spelen. We bieden een vertrouwde en uitdagende omgeving.  

Onze pedagogisch medewerkers verzorgen liefdevolle peuteropvang, die aansluit op de belevingswereld van je peuter. Spelenderwijs brengen zij alle ontwikkelingsgebieden aan bod via de Piramide-werkwijze. Het spelmateriaal is afgestemd op de leeftijd van je kind en prikkelt de nieuwsgierigheid en fantasie.

Je peuter leert prettig omgaan met anderen, groeit naar zelfstandigheid, leert nieuwe woorden en begrippen en maakt vooral veel plezier met leeftijdsgenoten.

d'Yserinckweg 24A
2141AB Vijfhuizen

Openingstijden

Maandag 7.30 - 13.00 uur
Dinsdag 7.30 - 13.00 uur
Woensdag 7.30 - 13.00 uur
Donderdag 7.30 - 13.00 uur
Vrijdag 7.30 - 13.00 uur

* Peuteropvang Woelwater is tijdens schoolvakanties gesloten.

Leidinggevende

Natasja Brouwer
E-mail Natasja

Inspectierapport

Inspectierapport
 

LRK-nummer

 225623262

 

Een dag op de peuteropvang

Aan het begin van de dag heten wij alle kinderen en hun ouder(s)/verzorger(s) welkom. Zij mogen even mee de groep op en meedoen met een spel of activiteit dat onze pedagogisch medewerkers hebben klaargelegd. Zodra het herkenbare muziekje aangaat, is het tijd voor de kinderen om afscheid te nemen. We zetten alle stoelen op hun plek in de kring en nemen plaats. In de kring bespreken we de dagen van de week, we tellen hoeveel kinderen er aanwezig zijn en hebben het over iets leuks dat aansluit op het thema van die week, bijvoorbeeld wonen. Welke huizen zijn er? Waar woon jij? Dit zorgt op een hele leuke manier voor extra taalbegrip en woordkennis. Na de kring is het tijd voor vrij spelen of een activiteit die is klaargezet door de pedagogisch medewerkers. Spelen maakt hongerig, dus eten we daarna lekker vers fruit. Ook gaan we elke dag lekker buiten spelen en lezen we nog een boekje voordat alle kinderen weer worden opgehaald. Tot morgen!

Het leukst aan peuteropvang Woelwater

Dagelijks gezellig met zijn allen in de kring
Spelen in de grote zandbak op het groene plein
De moestuin die we samen met de kinderen verzorgen