For English please go to Childcare Calculator

Scroll naar beneden voor de Nederlandse calculator

 

Basisscholen in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Rijsenhout met buitenschoolse opvang van SKH

 

Wij bieden in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Rijsenhout buitenschoolse opvang (bso) in of naast de basisschool waar het kind naar toe gaat. De jongste kinderen worden bij de leerkracht opgehaald. Oudere kinderen mogen, met toestemming van de ouders, zelfstandig naar de bso lopen of fietsen.

Bso-Totaalpakket 52 weken

Met dit pakket geniet je kind het hele jaar buitenschoolse opvang van 8.30 tot 18.00 uur. Voor een aantrekkelijk tarief van € 8,15 per uur zijn hierin 40 schoolweken, 12 vakantieweken én alle studiedagen van de basisschool op gekozen contractdagen inbegrepen. Ook de laatste week van het jaar (de week tussen Kerst en Nieuwjaar) is/zijn je kind(eren) van harte welkom op onze bso. Hiermee ben je volledig ontzorgd! Interesse? Lees meer over het SKH Totaalpakket 52 weken. Voor nieuwe contracten is dit pakket vanaf 2021 de standaard.

Alleen op nationale feestdagen zijn onze locaties gesloten. In 2022 is dat op:

  • 1 januari - Nieuwjaarsdag 
  • 18 april - 2e Paasdag 
  • 27 april - Koningsdag 
  • 26 mei - Hemelvaartsdag
  • 6 juni - 2e Pinksterdag 
  • 26 december - 2e Kerstdag

 

Bereken je netto maandkosten 2022 voor bso!

Afhankelijk van je (gezamenlijk) inkomen kunnen de netto-opvangkosten variëren. Met de handige rekentool 2022 voor buitenschoolse opvang kan je zelf je netto maandkosten berekenen. De bedragen zijn ter indicatie. De kosten worden zowel bruto als netto (met kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst) weergegeven. Staat je opvangwens er niet bij? Of neem je ook voorschoolse opvang af? Bel dan met Customer Care via telefoonnummer 023-567 20 22 / 023-567 20 79. 

Wat kost voorschoolse opvang?

Voorschoolse opvang (vso) valt ook onder de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Wij rekenen hetzelfde uurtarief als voor de opvang na schooltijd. Ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Voor prijsinformatie klik op de rekentool 2022.

 

Welke bso haalt je kind bij welke school op?

 

Basisscholen in Hoofddorp:

 

Basisscholen in Nieuw-Vennep:

 

Basisscholen in Rijsenhout:

 

Zie je de school van je kind er niet bij staan? Neem dan gerust contact op met Customer Care voor de mogelijkheden.

 

Overstapvoordelen Bso-Totaalpakket (52 weken)

1. Alle 40 schoolweken, 12 vakantieweken én studiedagen van de basisschool op de gecontracteerde dagen zijn  inbegrepen. Je hoeft alleen maar even aan te melden;
2. Geen zorgen over opvang tussen Kerst en Nieuwjaar. Het pakket biedt 52 weken-opvang.
3. Je betaalt een lager uurtarief;
4. Ruiluren kan je inzetten voor studiedagen die niet onder je contract vallen;

Is overstappen voordeliger voor mij?

Je huidige contract en voorwaarden blijven ongewijzigd. In veel gevallen kan het netto, na ontvangst van kinderopvangtoeslag, voordeliger zijn om over te stappen naar het Bso-Totaalpakket (52 weken). Afhankelijk van het aantal uren en het gezamenlijk inkomen kunnen de netto-opvangkosten variëren. Bereken met de rekentool zelf je netto-maandkosten. Voor elke studiedag dien je je wel vooraf even aan te melden via Aanvragen ruilservice.

Hoe regel ik de overstap?

Dit kan heel eenvoudig. Mail s.v.p. vóór 10 december 2021 naar bso@kinderopvanghaarlemmermeer.nl om je huidige contract over te laten zetten. Je ontvangt dan tijdig je nieuwe contract.

Belastingdienst

Geef de nieuwe uurprijs (en eventueel gewijzigd urenaantal) s.v.p. tijdig door aan de Belastingdienst!

 

Alle rechten voorbehouden aan SKH 2022  |  Created by Clic.nl