Met elkaar

 

  • met leeftijdsgenootjes spelen, ontdekken en plezier maken
  • samen met jou kijken we wat je kind nodig heeft en waar jij behoefte aan hebt
  • een waardevolle aanvulling op thuis: met leeftijdsgenootjes, andere activiteiten en een kind⁺ inrichting
  • we leveren graag een positieve bijdrage aan het opgroeien van je kind
  • een heerlijke omgeving waarin je kind graag is en goed kan opgroeien, daaraan werken we samen met allerlei organisaties uit de Haarlemmermeer

 

Met leeftijdsgenootjes spelen, ontdekken en plezier maken

Van jongs af aan zien we kinderen met elkaar spelen, ontdekken en plezier maken. Baby’s die naar elkaar lachen. Peuters die met elkaar muziek maken. Kinderen die na school samen spelen. Kinderen spelen met elkaar en leren van elkaar. Samen ontdekken ze de wereld en maken ze plezier.

 

Samen met jou

Samen met jou kijken we wat je kind nodig heeft en waar jij behoefte aan hebt. Als je start met kinderopvang is er een uitgebreide intake en wenperiode om jou en je kind goed te leren kennen. Je krijgt een eigen app over je kind. Er is dagelijks contact bij het halen en brengen en een uitgebreid jaarlijks oudergesprek. Extra overleg is ook altijd mogelijk.

 

Een positieve bijdrage aan het opgroeien van je kind

Onze kinderopvang is een waardevolle aanvulling op thuis: met leeftijdsgenootjes, andere activiteiten en een kind⁺ inrichting. Je kind doet nieuwe ervaringen op aan de hand van goed doorgedachte thema’s met aantrekkelijke activiteiten. De kind⁺ inrichting zorgt ervoor dat er veel plekken zijn waar je kind wordt uitgedaagd om nieuwe dingen te beleven. En er ruimte is voor rust. Zo leveren we graag een positieve bijdrage aan het opgroeien van je kind.

 

Lokaal met elkaar

We werken samen met allerlei organisaties uit de Haarlemmermeer. Zodat we met elkaar een heerlijke omgeving kunnen creëren waarin je kind graag is en goed kan opgroeien. We zijn partner van de gemeente, CJG, veel basisscholen en diverse andere lokale organisaties.

 

 “It takes a village to raise a child”

Samen en met elkaar creëren we een plek waar kinderen graag zijn en goed kunnen opgroeien. Want wij geloven in het oude Afrikaanse gezegde: ”it takes a village to raise a child.  

 

meer over onze kwaliteiten  meer over ons pedagogisch beleid

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl