Bso Wigwam in Hoofddorp - Overbos

Op bso Wigwam speelt jouw kind na schooltijd gezellig met leeftijdsgenoten. En doet je kind mee aan leuke activiteiten, zoals een sportactiviteit, georganiseerd door onze eigen sportspecialist. Je vindt onze bso in Overbos in Hoofddorp, aan het scholenplein. Na schooltijd halen wij de kinderen op van basisschool De Bosbouwers, De Klimboomschool, De Olijfboomschool en basisschool De Bosrank. De oudste kinderen mogen, met toestemming van ouders of verzorgers, zelf naar de bso lopen.

Groepen

Op bso Wigwam werken we met groepen van kinderen van 4 tot en met 6 jaar en van 6 tot en met 12 jaar. In een groep zitten maximaal 20 kinderen. Dit maakt onze bso een kleinschalige bso waar iedereen elkaar kent.

Activiteiten op de bso

Met het activiteitenprogramma BSO Fun én het programma Jonge Sporthelden is er voor jouw kind iedere dag iets leuks te doen op de bso. Nadat de school uit is en we op de bso samen wat gedronken hebben en fruit of rauwkost en crackers gegeten hebben, kiest jouw kind zelf wat het wil doen. Meedoen aan een BSO Fun-activiteit, een sportactiviteit, buiten spelen of in het speellokaal, of zelf iets kiezen om mee te spelen.

Tijdens de schoolvakanties maken we extra gebruik van de veelzijdigheid van de sport- en activiteitenprogramma’s. Doordat onze programma’s zijn ingericht op thema’s kunnen we veel variëren. Waar het kan doen we de activiteiten lekker buiten. In schoolvakanties  huren we ook regelmatig de gymzaal van De Boskern om daar lekker te spelen en sporten.


Het leukste aan bso Wigwam

  • Alle kinderen kennen elkaar
  • Iedere dag een vast en vertrouwd gezicht voor jouw kind
  • Op het scholenplein met de basisscholen De Bosbouwers, De Bosrank, De Olijfboom en Klimboomschool. Samen met de leerkrachten dragen we verantwoordelijkheid voor de doorgaande leerlijn tussen opvang en basisschool
  • Kleinschalig, alle kinderen kennen elkaar
  • Sporten en bewegen met het beweegprogramma Jonge Sporthelden (JSH) 

Met medewerking van JOGG Haarlemmermeer en zorgverzekeraar Zorg & Zekerheid is bso Wigwam gestart met de sportlessen van Jonge Sporthelden. Dit is een compleet beweegprogramma wat kinderen uitdagende oefenstof biedt waarbij veelzijdig bewegen centraal staat. En laat dat nu juist bij ons een belangrijk item zijn! Bewust en onbewust worden alle grondvormen van bewegen toegepast, waardoor het zelfvertrouwen in sport en bewegen toeneemt. Kinderen worden vaardiger, hebben (nog) meer plezier in bewegen en houden het ook langer vol. Collega Siyar is onze sportspecialist op locatie Wigwam en verzorgt vol enthousiasme de Jonge Sportheldlessen.

 Jonge Sporthelden

Openingstijden

  VSO BSO Tijdens vakanties
Maandag Vanaf 7.30 uur Tot 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Dinsdag Vanaf 7.30 uur Tot 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Woensdag Vanaf 7.30 uur Tot 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Donderdag Vanaf 7.30 uur Tot 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Vrijdag Vanaf 7.30 uur Tot 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur

 

Verlengde opvang tot 18.30 uur mogelijk.

Marit Möller Leidinggevende Wigwam
LRK registratie nummer: 316066953

Ontdek onze buitenschoolse opvang Wigwam

Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je een vraag?
023 567 20 20 E-mail
Kom snel
bij ons kijken
GO!
Monique (Customer Care)
Gertruud (Customer Care)
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl