Kinderdagverblijf Bornholm in Hoofddorp

In het pand van kinderdagverblijf Bornholm komen kinderen van alle leeftijden naar de opvang. We delen het pand namelijk met de peuteropvang (2 - 4 jaar) en de buitenschoolse opvang (4 - 13 jaar). Voor de kinderen van 0 tot 4 jaar op het kinderdagverblijf hebben we onze eigen ruimtes. Voor de aparte babygroep is de ruimte helemaal ingericht volgens de Baby-Sensi-principes: kinderen spelen onder andere met houten speelgoed en onze pedagogisch medewerkers gebruiken naast spreektaal ook babygebarentaal richting jouw baby. Zo leert jouw kind sneller communiceren en zich uitdrukken. Buiten spelen we op een groot plein waar jouw kind zich lekker kan uitleven.

Groepen

Op kinderdagverblijf Bornholm bieden we een aparte babygroep en een verticale groep waar kinderen van verschillende leeftijden samen spelen. Onze pedagogisch medewerkers zijn extra getraind om met baby’s te werken volgens de Baby-Sensi-methode.

Een dag op het kinderdagverblijf

In de ochtend gaan we na even gespeeld te hebben gezamenlijk aan tafel om de dag door te nemen en een stuk fruit te eten. Daarna spelen we graag tot de lunch buiten op ons plein en in de zandbak, als het weer het toelaat en doen we een activiteit uit het programma Piramide.

Met de lunch eten we lekker warm waarna de kinderen die het nodig hebben een slaapje doen. Voor de andere kinderen is er dan tijd om lekker te spelen met autootjes of duplo, lekker naar buiten te gaan of een leuke spelactiviteit te doen. Voor onze spelactiviteiten op de groep van 0 tot 4 jaar maken we gebruik van het activiteitenprogramma Piramide. Dit programma is gericht op kinderen in de peuterleeftijd en laat kinderen spelenderwijs leren op het gebied van taal, sociale, emotionele en motorische vaardigheden.

Op de babygroep houden we rekening met het slaap- en voedingsschema van jouw baby.

 


Het leukste aan kinderdagverblijf Bornholm

  • Het kleinschalige karakter, iedereen kent elkaar 
  • De leuke spelactiviteiten van activiteitenprogramma Piramide met wisselende thema's
  • Het grote buitenplein waar we kunnen spelen in de zandbak

 

Openingstijden

Maandag 7.30 - 18.00 uur
Dinsdag 7.30 - 18.00 uur
Woensdag 7.30 - 18.00 uur
Donderdag 7.30 - 18.00 uur
Vrijdag 7.30 - 18.00 uur

 

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak voor een rondleiding bij ons op locatie. Hier kun je ook al je vragen stellen die je hebt over onze opvang. Bekijk ook alvast onze virtuele rondleiding.

 

Edith Koren Leidinggevende Bornholm
LRK registratie nummer: 223202526

Ontdek ons kinderdagverblijf Bornholm

Ben je benieuwd naar onze opvang? Heb je een vraag?
023-5672020 E-mail
Kom snel
bij ons kijken
GO!
Anja (Customer Care)
Kim (Customer Care)
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl