Blije kinderen én ouders

 

  • waar kinderen graag komen
  • waar ouders hun kind met een gerust hart aan toevertrouwen
  • een heerlijke plek om te ontdekken en te spelen
  • ontzorg services voor ouders zoals app over je kind, gezonde warme lunch, opslag kinderwagens etc.
  • elke werkdag open van 7.00 tot 18.30 uur
  • keuze voor kleine baby groep: Baby-Sensi groep
  • fijne sfeer

 

Blije kinderen

Een fijne sfeer, een plek waar kinderen graag komen, dat is onze kinderopvang. Met leidsters die er écht voor je kind zijn. Met leuke en uitdagende activiteiten. Onze inrichting zorgt voor heerlijke plek om te ontdekken en te spelen.

 

Blije ouders

SKH is kinderopvang waar jij je kind met een gerust hart aan toevertrouwt. Juist de eerste levensjaren zijn cruciaal voor de ontwikkeling van je kind. Wij gaan heel zorgvuldig en professioneel met deze ontwikkeling om. Daarnaast helpen we je graag werk en zorg op een ontspannen manier te combineren met ontzorg services.

 

Keuze en ontzorg services

Jij kiest! Wil je opvang op de kleine Baby-Sensi groep? Of op een verticale groep van 0 tot 4 jaar? Jij beslist wat bij jouw kindje past. We bieden ontzorg services zoals een app over je kind, warme gezonde lunch, ruime openingstijden en flexibiliteit.

 

Fijne sfeer

“Er hangt bij jullie zo’n fijne sfeer”. Dat is wat we vaak van ouders te horen krijgen. En daar zijn we heel trots op. We willen graag een warme, liefdevolle en betrokken omgeving creëren voor kinderen, ouders en medewerkers. Kom langs voor een rondleiding en ervaar het zelf.

 

Blij spelen

Spelen is ontdekken, beleven, ervaren, leren en experimenteren. We geven je kind zelfvertrouwen. En dagen hem of haar uit om nieuwe dingen te proberen. We stimuleren en motiveren. Elke dag opnieuw kijken we met een frisse blik naar wat je kind nodig heeft voor een optimale ontwikkeling.

 

Uitdagende activiteiten op de bso

Op de bso bieden we kinderen BSO Fun aan. Dat is een programma met leuke activiteiten en nieuwe uitdagingen vanuit steeds weer een ander thema. Denk aan creativiteit, sport en spel, koken, ontdekken/science, natuurbeleving enz. Elk thema is goed uitgedacht en afgestemd op het ontwikkelingsniveau van je kind en de samenstelling van de groep. Elke dag is het weer een avontuur om op de bso te zijn. En het is de plek om samen met vriendjes FUN te maken.

 

Aantrekkelijke activiteiten voor 0 tot 4 jaar

Kinderen ontdekken de wereld spelenderwijs. Vanuit Piramide bieden we je kind tot 4 jaar uitdagende activiteiten aan de hand van thema’s aan. Zo leren kinderen prettig om te gaan met elkaar, te groeien naar zelfstandigheid en vooral ook veel plezier te hebben in het spel.

 

meer over onze kwaliteiten  meer over ons pedagogisch beleid

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl