Gedragscode in  de Kinderopvang

In de Beroepscode Kinderopvang staan gedragsregels die voorschrijven hoe professioneel werkende pedagogische medewerkers handelen en hoe ze zich tijdens hun werk gedragen: wat doen ze wel en wat doen ze niet. De beroepscode zorgt er ook voor dat de kinderen en hun ouder(s) of verzorger(s) en andere betrokkenen weten welke uitgangspunten pedagogische medewerkers tijdens hun werk hanteren.

 Lees meer over de Gedragscode

 

 

Privacy statement

Sinds 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze Europese verordening geldt voor alle lidstaten van de Europese Unie. Ons privacy statement is gebaseerd op de eisen die AVG stelt aan het gebruik van informatie die tot natuurlijke personen herleidbaar is.

In ons privacy statement leest u waarom wij uw persoonsgegevens verzamelen. Bijvoorbeeld als u een rondleiding aanvraagt of u inschrijft voor een opvangplek voor uw kind. Wij gaan volgens de richtlijnen met uw persoonsgegevens om. Ook beveiligen wij deze gegevens, zodat anderen uw gegevens niet kunnen zien. Als u een contact- of vragenformulier op de website invult of ons een e-mail stuurt, dan worden gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard daarvan nodig is voor de beantwoording en afhandeling daarvan. Alleen wanneer de wet het eist, bewaren we uw gegevens. Wij verstrekken uw persoonsgegevens alleen aan anderen als dat van de wet of een rechter moet.

Lees meer over Privacy.

 

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl