Kinderdagverblijf 't Groene eiland in Hoofddorp - Floriande

In de wijk Floriande vind je ons kinderdagverblijf ’t Groene Eiland, in het pand van Brede School Floriande midden. Op onze locatie komen ook kinderen naar de peuteropvang en de bso. We hebben een mooi groen buitenplein met verschillende (natuurlijke) speelmogelijkheden. Voor de baby’s van de babygroep hebben we een aparte buitenspeelplaats; de babypatio.

Binnen hebben we ieder onze eigen ruimte om te spelen en vangen we kinderen van 0 tot 4 jaar op in verschillende groepen, met ieder een eigen ruimte.

Groepen

Op kinderdagverblijf ’t Groene Eiland bieden we een aparte babygroep (Baby-Sensi-groep), een peuter-dreumesgroep, een peuter-plusgroep en een groep waar kinderen van 0 tot 4 jaar samen spelen. Op iedere groep vangen gespecialiseerde pedagogisch medewerkers de kinderen op. Zo zijn de medewerkers op de babygroep getraind om met baby’s te werken en werken zij volgens de principes van Baby- Sensi waarbij de sensomotorische ontwikkeling van jouw baby wordt gestimuleerd.

Activiteiten op het kinderdagverblijf

Iedere groep heeft zijn eigen dagritme. Wat voor iedere groep geldt is dat we elke dag lekker met de kinderen naar buiten gaan. Bewegen en buiten zijn, vinden we erg belangrijk bij ’t Groene Eiland. Daarnaast bieden we iedere dag een leuke spelactiviteit uit het programma Piramide.

 


Het leukste aan kinderdagverblijf ’t Groene eiland

  • De groene buitenspeelplaats
  • De leuke spelactiviteiten van Piramide
  • De ruime, lichte lokalen

 

Openingstijden

Maandag 7.30 - 18.00 uur
Dinsdag 7.30 - 18.00 uur
Woensdag 7.30 - 18.00 uur
Donderdag 7.30 - 18.00 uur
Vrijdag 7.30 - 18.00 uur

 

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak voor een rondleiding bij ons op locatie. Hier kun je ook al je vragen stellen die je hebt over onze opvang. Bekijk ook alvast onze virtuele rondleiding.

Laura Baks Leidinggevende 't Groene eiland
LRK registratie nummer: 236654883

Ontdek ons kinderdagverblijf 't Groene eiland

Ben je benieuwd naar onze opvang? Heb je een vraag?
023-5672020 E-mail
Kom snel
bij ons kijken
GO!
Kim (Customer Care)
Anja (Customer Care)
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl