Kinderopvang in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en omstreken

Al 50 jaar zijn we dé kinderopvang in de Haarlemmermeer. Met 9 kinderdagverblijven, 12 buitenschoolse opvang vestigingen en 24 peuterspeelzalen, zitten we altijd bij jou om de hoek. We zijn een lokale, zelfstandige stichting en werken zonder winstoogmerk.

Onze deskundige medewerkers zijn er écht voor je kind. Ze zorgen voor liefdevolle opvang en een optimale ontwikkeling. SKH staat voor kwaliteit en is HKZ-gecertificeerd. Met een gerust hart vertrouwen ouders hun kinderen toe aan onze kinderopvang.

Onze kinderopvang staat voor:

blije kinderen én ouders

Een heerlijke plek om te ontdekken en te spelen. Met pedagogisch medewerkers die er écht voor je kind zijn. En met handige services, zoals een kind-app.

optimale ontwikkeling

Bij ons kan je kind beleven, ervaren, leren en experimenteren. Elke dag kijken we met een frisse blik naar wat je kind nodig heeft. We geven je kind zelfvertrouwen om nieuwe dingen te proberen.

liefdevol

Je kind voelt zich vertrouwd, veilig en ontspannen. Krijgt veel aandacht en deskundige begeleiding. Ouders noemen onze opvang warm en sfeervol.

gezond en veilig opgroeien

We bewegen veel, zijn vaak buiten en eten gezond. De veiligheid van je kind staat altijd voorop! De opvang is schoon en fris. En onze pedagogisch medewerkers zijn getraind op kinder-EHBO.

met elkaar

Plezier maken met leeftijdsgenootjes en samen op pad. Met jou bekijken we continu wat je kind en jij nodig hebben.

betrouwbaar, al 50 jaar

In ruim 50 jaar is SKH met 9 kinderdagverblijven, 22 peuteropvanglocaties en 12 bso’s uitgegroeid tot dé grootste kinderopvangorganisatie in de Haarlemmermeer. SKH heeft geen winstoogmerk.
 • De pedagogisch medewerkers zijn niet alleen professioneel, maar ook echt betrokken bij onze kinderen.

  Jeroen vader van Sterre en Daan (0 en 2 jaar ) over SKH
 • Dank jullie wel voor alle zorgen! Kenji heeft het ontzettend naar zijn zin op de Regenboog en zal het zeker gaan missen!

  Nop moeder van Kenji
 • Onze kinderen hebben het er heel fijn. Als ik ze ophaal willen ze niet mee naar huis...

  Merel moeder van Nina en Daan (2 en 4 jaar) over SKH
 • Wij willen alle leidsters hartelijk bedanken voor de goede zorgen voor Jayden, Ryan en Indy. Onze kinderen hebben alle drie een leuke tijd gehad en wij hebben onze kinderen altijd met een gerust hart achtergelaten.

  Rob en Chantal Vader en Moeder van Indy
Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je gewoon een vraag?
023 567 20 20 Email
Kom snel
bij ons kijken
GO!

SKH kinderopvang Haarlemmermeer

Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer is een professionele organisatie, die pedagogisch verantwoorde en kwalitatief goede kinderopvang biedt. Met 9 kinderdagverblijven, 24 peuterspeelzalen en 13 vestigingen buitenschoolse opvang. We bieden al kinderopvang sinds 1971 vanuit een sterk ontwikkelde sociale en maatschappelijke betrokkenheid en zonder winstoogmerk. SKH is HKZ-gecertificeerd.

Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer

Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer is een professionele organisatie, die pedagogisch verantwoorde en kwalitatief goede kinderopvang biedt. Met 6 kinderdagverblijven, 24 peuterspeelzalen en 10 vestigingen buitenschoolse opvang. We bieden al kinderopvang sinds 1971 vanuit een sterk ontwikkelde sociale en maatschappelijke betrokkenheid en zonder winstoogmerk.

- See more at: http://kinderopvanghaarlemmermeernl.cms.clic.nl/#sthash.pOKv8wpG.dpuf

Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer

Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer is een professionele organisatie, die pedagogisch verantwoorde en kwalitatief goede kinderopvang biedt. Met 6 kinderdagverblijven, 24 peuterspeelzalen en 10 vestigingen buitenschoolse opvang. We bieden al kinderopvang sinds 1971 vanuit een sterk ontwikkelde sociale en maatschappelijke betrokkenheid en zonder winstoogmerk.

- See more at: http://kinderopvanghaarlemmermeernl.cms.clic.nl/#sthash.pOKv8wpG.dpuf

In 50 jaar zijn we uitgegroeid tot dé kinderopvang in de Haarlemmermeer. Samen met lokale organisaties zorgen we voor een heerlijke omgeving waarin je kind graag is en goed kan opgroeien. We werken samen met allerlei organisaties uit Haarlemmermeer. We zijn partner van de gemeente, CJG, veel basisscholen en diverse andere lokale organisaties. Een aantal van onze vestigingen maakt deel uit van zogenaamde Brede Scholen en een IKC. We werken vanuit ons pedagogisch beleidsplan. Onze kinderopvang zorgt voor blije kinderen én ouders, je kind kan zich optimaal ontwikkelen en gezond en veilig opgroeien, de opvang is liefdevol en we werken vanuit “met elkaar”.

Meer weten? Wij helpen je graag verder.

Vind hier opvang bij jou in de buurt

Aantal vestigingen 41
Kies een opvang
 • Alles
 • Opvang 0-4 jaar
 • Peuteropvang
 • BSO 4-12 jaar

Kinderdagverblijf 0-4 jaar
Peuteropvang 2-4 jaar
Buitenschoolse opvang 4-13 jaar

Ontdek onze kinderopvang

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Lees meer over ons pedagogisch beleid
 • 31 maart

  Open ochtend Community School ‘In de Breedte’ (6 april 2022)

  Op woensdagochtend 6 april 2022 opent de Community School haar deuren. Je bent tussen 09.00 en 11.30

  Lees meer
 • 8 maart

  Feestelijke opening peuteropvang Vesterhavet

  Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) en Stichting Meer Primair versterken hun samenwerking en

  Lees meer
 • 25 februari

  Jonge Kind Specialisten bij Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer

  Als maatschappelijk ondernemer is Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer continu bezig met de on

  Lees meer
 • 10 februari

  Word jij meester of juf? Ga werken als zijinstromer in de Haarlemmermeer

  Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Zie jij jezelf voor de klas staan? Kom dan werken als zijinstr

  Lees meer
 • 17 december

  Buitenplaats Nassaupark: een nieuwe school in Hoofddorp voor kinderen van 0 - 13 jaar

  In Hoofddorp komt een nieuwe school voor kinderen van 0-13 jaar: Buitenplaats Nassaupark. Het gaat o

  Lees meer

SKH is lokaal met elkaar

We werken samen met allerlei organisaties uit Haarlemmermeer. Zodat we met elkaar een optimale omgeving kunnen creëren waarin je kind graag is en goed kan opgroeien. We zijn partner van de gemeente, CJG, veel basisscholen en diverse andere lokale organisaties. Een aantal van onze vestigingen maakt deel uit van zogenaamde Brede Scholen. In een Brede School werken onderwijs, welzijn en kinderopvang nauw samen om de ontwikkelingskansen van kinderen te vergroten.

 

Een maatschappelijk betrokken organisatie.

Wij zijn met al onze vezels verbonden met de Haarlemmermeerse gemeenschap en kunnen heel veel kinderen en hun ouders ondersteunen in het opgroei- en opvoedproces. Wij zetten onze contacten en expertise ook in om binnen Haarlemmermeer een bijdrage te leveren aan het lokale jeugdbeleid en voorzieningen voor kinderen en ouders.

 

 Wij werken samen met:

Gemeente Haarlemmermeer, Centrum voor Jeugd en Gezin, Onderwijsbesturen, Stichting Brede Scholen Haarlemmermeer en veel basisscholen, 6 brede scholen en 1 Integraal Kind centrum(IKC), Sportplaza: zwemles onder bso-tijd, OnderwijsAdvies, Nova college, Openbare Bibliotheek Haarlemmermeer, GGD Kennemerland, Ons Tweede Thuis, MOC 't Kabouterhuis en vele andere.

Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl