Bso Bornholm in Hoofddorp

Op bso Bornholm ontvangen we je kind graag voor een leuke middag na schooltijd. Je vindt onze kleinschalige bso in de wijk Bornholm in Hoofddorp, vlakbij het scholeneiland met basisschool Klippeholm en basisschool Vesterhavet. Veel van onze kinderen gaan hier naar school, maar ook kinderen van de Montessorischool komen bij ons naar de bso.

Jouw kind wordt na schooltijd door ons opgehaald. Kinderen die groot genoeg zijn mogen, met goedkeuring van jou als ouder of verzorger, ook zelf naar de bso komen.

Groepen

Op bso Bornholm werken we momenteel met een verticale groep. Dit betekent dat kinderen van 4 tot en met 12 jaar samen spelen, waardoor zij van elkaar kunnen leren. De activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd van jouw kind. Op de groep staat een vaste pedagogisch medewerker en zijn er maximaal 11 kinderen. Bij meer kinderen zullen we de groep splitsen en delen we de groepen in op leeftijd.

Activiteiten op de bso

Met het activiteitenprogramma BSO Fun is er voor jouw kind iedere dag iets leuks te doen op de bso. Kinderen kiezen zelf of ze met een activiteit mee willen doen. Een ander spelletje doen of een boek lezen mag natuurlijk ook. Bijna dagelijks gaan we na de groepsactiviteit met de kinderen naar het grasveld in de buurt of maken we gebruik van het schoolplein van de Klippeholm om te spelen of een potje voetbal te doen.

In de schoolvakanties maken we er altijd iets bijzonders van. We pakken extra activiteiten uit het BSO Fun-programma. En we spelen bij de kinderen op bso Wereldwijs op het mooie schoolplein met allerlei natuurlijke klim-, klauter- en verstopplekken.


Het leukste aan bso Bornholm

  • Alle kinderen kennen elkaar
  • Het is er knus en gezellig
  • Veel leuke activiteiten, op de eigen locatie en bij bso Wereldwijs

 

Openingstijden

  BSO Vakantie
Maandag 14.15 - 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Dinsdag 14.15 - 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Woensdag Gesloten Gesloten
Donderdag 14.15 - 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Vrijdag Gesloten Gesloten

 

Verlengde opvang mogelijk tot 18.30 uur

 

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak voor een rondleiding bij ons op locatie. Hier kun je ook al je vragen stellen die je hebt over onze opvang. Bekijk ook alvast onze virtuele rondleiding.

Edith Koren Leidinggevende Bornholm
LRK registratie nummer: 324864164

Ontdek onze buitenschoolse opvang Bornholm

Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je een vraag?
023 567 20 20 E-mail
Kom snel
bij ons kijken
GO!
Monique (Customer Care)
Gertruud (Customer Care)
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl