Bso 't Groene eiland in Hoofddorp - Floriande

Je vindt onze bso in de Brede School in de wijk Floriande in Hoofddorp. Binnen de school hebben we onze eigen ruimtes en een groene buitenspeelplaats met verschillende natuurlijke speelmogelijkheden. Verder maken we fijn gebruik van de faciliteiten van de Brede School, zoals de grote gymzaal en een speellokaal. Met onze eigen sportspecialist zorgen we voor leuke sportieve activiteiten en dus lekker veel beweging voor je kind.

Na schooltijd halen wij de kinderen op van verschillende scholen in de buurt: de Montessorischool, OBS De Optimist en Auris Prof. van Gilse school.

Groepen

Op bso ’t Groene eiland werken we met groepen van kinderen van 4 tot en met 6 jaar en van 6 tot en met 12 jaar. Op maandag, dinsdag en donderdag spelen de 10-plussers met elkaar samen op een eigen groep. Iedere groep bestaat uit 10 tot 20 kinderen.

Activiteiten op de bso

Met het activiteitenprogramma BSO Fun én het programma Jonge Sporthelden is er voor jouw kind iedere dag iets leuks te doen op de bso. Nadat de school uit is en we op de bso samen wat gedronken en gegeten hebben, kiest jouw kind zelf wat het wil doen. Meedoen aan een BSO Fun-activiteit, een sportactiviteit, buiten spelen of in het speellokaal, of zelf iets kiezen om mee te spelen.

Tijdens de schoolvakanties maken we extra gebruik van de veelzijdigheid van de sport- en activiteitenprogramma’s. Doordat onze programma’s zijn ingericht op thema’s kunnen we veel variëren. Waar het kan doen we de activiteiten lekker buiten.


Het leukste aan bso ’t Groene eiland

  • Bij bso 't Groene eiland gaan natuur, duurzaamheid en bewegen hand in hand. We spelen veel buiten. Op het grote groene 'eiland'/schoolplein gaan de kinderen op onderzoek en spelen zij naar hartenlust. Daarnaast bieden we continu gevarieerde sport- en spelactiviteiten in 2 gymzalen.
  • Sporten in de gymzaal en heel speellokaal
  • De leuke BSO Fun-activiteiten
  • Het goede contact en de samenwerking met leerkrachten van basisscholen OBS De Optimist en de Montessorischool. Samen met de leerkrachten dragen we verantwoordelijkheid voor de doorgaande lijn tussen opvang en basisschool.

 

Openingstijden

  VSO BSO Tijdens vakanties
Maandag Vanaf 7.30 uur Tot 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Dinsdag Vanaf 7.30 uur Tot 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Woensdag Vanaf 7.30 uur Tot 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Donderdag Vanaf 7.30 uur Tot 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Vrijdag Vanaf 7.30 uur Tot 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur

 

Verlengde opvang tot 18.30 uur mogelijk. 

 

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak voor een rondleiding bij ons op locatie. Hier kun je ook al je vragen stellen die je hebt over onze opvang. Bekijk ook alvast onze virtuele rondleiding.

Laura Baks Leidinggevende 't Groene eiland
LRK registratie nummer: 179736097

Ontdek onze buitenschoolse opvang 't Groene eiland

Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je een vraag?
023 567 20 20 E-mail
Kom snel
bij ons kijken
GO!
Monique (Customer Care)
Gertruud (Customer Care)
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl