Bso Hasselbraam Hoofddorp - Floriande

Op bso Hasselbraam vangen we je kind zowel voor als na school op voor een gezellige tijd op de bso. Je vindt ons in het pand van basisschool Het Braambos, met wie we de faciliteiten delen. Hierdoor kunnen de kinderen van de bso ook fijn gebruik maken van het grote, groene schoolplein; het 1-2 plein noemen we het ook wel. Aan speelplezier geen gebrek met een grote zandbank, een klimtoestel met glijbaan, koppel- en duikelrekken en een leuk klim- en klauterparcours. Ook hebben we hier fietsen, steppen, ballen en nog veel meer buitenspeelmateriaal.

Uit school halen wij de kinderen op van de nabij gelegen scholen: basisschool Het Braambos en Optimist International School. Kinderen maken bij ons nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, waar ze elke middag mee samen spelen.

 

Groepen

Op bso Hasselbraam werken we met horizontale groepen. Dit betekent dat de groepen ingedeeld zijn op leeftijd (kinderen van 4-7 jaar en 7-13 jaar) en dat jouw kind dus samenspeelt met leeftijdsgenoten. Door deze indeling kunnen we de activiteiten op de bso ook goed afstemmen op de leeftijdscategorie waarin jouw kind valt. Op elke groep zijn twee pedagogisch medewerkers aanwezig.

 

Activiteiten op de bso

Met het activiteitenprogramma BSO Fun is er voor jouw kind iedere dag iets leuks te doen op de bso. Kinderen kiezen zelf of ze met een activiteit mee willen doen. Een ander spelletje doen of een boek lezen mag natuurlijk ook.

Bij SKH vinden we bewegen heel belangrijk én natuurlijk heel leuk. Daarom gaan we na de groepsactiviteit met de kinderen naar buiten om te spelen of een potje voetbal te doen. Ook organiseren onze pedagogisch medewerkers regelmatig leuke beweeglessen. Bij een gezonde kinderopvang hoort ook gezond én lekker eten. Elke woensdag maken we met de kinderen iets lekkers te eten, zoals verse soep en zelfgemaakte hummus.

Met een beetje geluk is het weer zover en komen onze BSO Fun Avonturiers langs bij bso Hasselbraam. Zij organiseren wekelijks op verschillende bso-locaties van SKH de leukste workshops: van paasmandjes maken tot figuurzagen tot pompons maken.

In de schoolvakanties maken we er altijd iets bijzonders van. We doen extra knutsel- en spelactiviteiten uit het BSO Fun-programma, maken we gebruik van de gymzaal van de school en er staan ook regelmatig leuke workshops op het programma. Naast de workshops van onze BSO Fun Avonturiers, werken wij ook samen met externe workshoporganisatoren. Zo kan het zomaar zo zijn dat jouw vakantiedag begint met een roofvogelshow of een workshop geur en kleur door kinderatelier Juffertjes in ’t Groen. Na de workshop staat onze pedagogisch medewerker klaar voor een speeltuinenjacht in de wijk. Met kleine groepjes kinderen gaan we op zoek naar de coolste en leukste speeltuinen in de omgeving. Die we uiteraard uitgebreid moeten testen!

 


Het leukste aan bso Hasselbraam

  • Alle kinderen kennen elkaar
  • Grote groene pleinen voor oneindig buitenspeelplezier
  • Het BSO Fun-activiteitenprogramma
  • De toffe workshops
  • Koken op woensdag
  • Nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken van verschillende scholen uit de wijk

 

Openingstijden

  VSO BSO Tijdens vakanties
Maandag 7.30 - 8.30 uur 15.00 - 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Dinsdag 7.30 - 8.30 uur 15.00 - 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Woensdag 7.30 - 8.30 uur 15.00 - 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Donderdag 7.30 - 8.30 uur 15.00 - 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur
Vrijdag 7.30 - 8.30 uur 15.00 - 18.00 uur 8.00 - 18.00 uur

 

Verlengde opvang mogelijk tot 18.30 uur

 

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak voor een rondleiding bij ons op locatie. Hier kun je ook al je vragen stellen die je hebt over onze opvang. Bekijk ook alvast onze virtuele rondleiding.

Marit Möller Leidinggevende Hasselbraam
LRK registratie nummer: 213496963

Ontdek onze buitenschoolse opvang Hasselbraam

Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je een vraag?
023 567 20 20 E-mail
Kom snel
bij ons kijken
GO!
Monique (Customer Care)
Gertruud (Customer Care)
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2023  |  Created by Clic.nl