Sportplezier op de sportbso in Hoofddorp en Nieuw-Vennep!

Voor en na schooltijd is je kind van harte welkom op de buitenschoolse opvang. Onze bso’s zijn een fijne en uitdagende plek waar je kind na schooltijd graag komt. 

Op de sportbso hebben kinderen met elkaar een leuke tijd op een vertrouwde plek. Op de sportbso in sportcomplex Sandestein in Nieuw-Vennep en het SKWA in Hoofddorp bieden we verschillende soorten sport- en spelactiviteiten en BSO Fun.

Sport en spel

Het is belangrijk om plezier te krijgen in bewegen. Kinderen komen speciaal bij ons om te sporten onder begeleiding van sportleraren en/of sportieve pedagogisch medewerkers. We proberen diverse sporten aan te bieden, zoals honkbal, dansen, badminton, zwemmen, tikspellen, samenwerkingsspellen en voetbal. Kortom, lekker bewegen en sporten, maar niets moet! Op de sportbso zijn ook tekenspullen, boeken, lego, klei en dergelijke te vinden.

Regelmatig wordt ons gevraagd wat het verschil is met de andere buitenschoolse opvanglocaties van SKH.Op de sportbso werken we vanuit het pedagogische beleid waarin de ontwikkeling en het welbevinden van het kind centraal staat in combinatie met het bezig zijn met sport. Op de sportbso wordt sport en spel ingezet om kinderen te stimuleren en te laten groeien in hun sociale en persoonlijke competenties. We zien dat het mentale en fysieke zelfbeeld bij kinderen wordt ontwikkeld naarmate ze zich intensiever bezighouden op het gebied van sport. Daarnaast zijn normen en waarden zeer belangrijk. Dit betekent ook dat de regels op de sportbso iets anders zijn dan bij de andere bso’s.

Kinderen komen altijd eerst een keer proefdraaien. Waarom? Omdat elk kind nu eenmaal uniek is en zijn eigen talenten heeft en we het van belang vinden dat een kind het echt leuk vindt op de sportbso! Na een dagje meedraaien kan je op je gemak met je zoon/ dochter overleggen of het echt leuk was en of ze graag naar de sportbso willen. 

Kom gerust eens kijken op maandag, dinsdag of donderdag vanaf 15.00 uur in Nieuw-Vennep of Hoofddorp. We leiden jou en je kind graag rond. De sportbso in Hoofddorp bereik je via telefoonnummer 06 - 30 14 15 50. Of maak een afspraak voor een rondleiding onderaan deze pagina.

Neem snel een kijkje op onze sportbso in Hoofddorp:

 

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?
Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je een vraag?
023 567 20 22 E-mail
Kom snel
bij ons kijken
GO!
Monique (Customer Care)
Gertruud (Customer Care)
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl