Sportplezier op de Sportbso in Hoofddorp en Nieuw-Vennep!

Voor en na schooltijd is je kind van harte welkom op de buitenschoolse opvang. Onze bso’s zijn een warme, fijne en uitdagende plek waar je kind na schooltijd graag komt. 

Op de Sportbso hebben kinderen met elkaar een leuke tijd op een vertrouwde plek. Op de Sportbso in sportcomplex de Estafette in Nieuw-Vennep en het SKWA in Hoofddorp bieden we verschillende soorten sport en spel activiteiten en BSO FUN.

Sport en spel

Op de Sportbso werken we vanuit het pedagogische beleid waarin de ontwikkeling en het welbevinden van het kind centraal staat in combinatie met het bezig zijn met sport. We bieden sport en spel, waarin de kinderen kennis maken met diverse sporten. Het is belangrijk om plezier te krijgen in bewegen. Kinderen komen speciaal bij ons om te sporten onder begeleiding van sportleraren en sportieve pedagogisch medewerkers. We proberen diverse sporten aan te bieden zoals; honkbal, dansen, badminton, zwemmen, tik spellen, samenwerkingsspellen en voetbal. Kortom, lekker bewegen en sporten, maar niets moet! Op de Sportbso zijn ook tekenspullen, boeken, lego, klei, e.d. te vinden

Regelmatig wordt ons gevraagd wat het verschil is met de andere buitenschoolse opvanglocaties van de SKH. Op de Sportbso wordt sport en spel ingezet om kinderen te stimuleren en te laten groeien in hun sociale en persoonlijke competenties. We zien dat het mentale en fysieke zelfbeeld bij kinderen wordt ontwikkeld naarmate ze zich intensiever bezighouden op het gebied van sport. Daarnaast zijn normen en waarden zeer belangrijk. Dit betekent ook dat de regels op de Sportbso iets anders zijn dan bij de andere bso’s.

Kinderen komen altijd eerst een keer proefdraaien. Waarom? Omdat elk kind nu eenmaal uniek is en zijn eigen talenten heeft en we het van belang vinden dat een kind het echt leuk vindt op  de Sportbso! Na een dagje meedraaien kunt u op uw gemak met uw zoon/ dochter overleggen of het echt leuk was en of ze graag naar de Sportbso willen. 

Kom gerust eens kijken op maandag, dinsdag of donderdag vanaf 15.00 uur in Nieuw-Vennep of Hoofddorp. We leiden jou en je kind graag rond. De sport BSO in Hoofddorp kun je bereiken via telefoonummer 06 - 30 14 15 50.

Hieronder de link naar een leuke promo-film: 

https://youtu.be/MXDVZoRPAuQ

 

Lees meer over activiteiten en spelmateriaal op de bso

activiteiten     BSO FUN

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor de SKH nieuwsbrief.

Verstuur

 

Lees meer over ons pedagogisch beleid
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact op / Contact usPlan rondleiding / Book a tourSchrijf je kind in / Register your childDownload brochureBereken kosten / Calculate costs
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2019  |  Created by Clic.nl