Sportbso Hoofddorp in het SKWA

Op de sportbso kan jouw kind zich na een dag school lekker uitleven. Deze bso zit namelijk in het Sportcomplex Koning Willem-Alexander, waar jouw kind samen met vriendjes en vriendinnetjes in de middag estafette loopt, apenkooit of een voetbaltoernooi speelt in de sportzaal. Elke dag staat er weer een andere toffe sport- of spelactiviteit op het programma. Onze pedagogisch medewerkers Darryl en Lilian zijn fanatieke sporters. Lilian is gek op skeeleren en Darryl doet al jaren aan honkbal.

Wist je dat onze pedagogisch medewerkers bevoegd kliminstructeur zijn? Wij mogen daarom gebruik maken van de klimwand in het SKWA. Hoe gaaf om onze bso-kinderen te laten genieten van deze nieuwe sportieve activiteit! Je moet alleen geen hoogtevrees hebben…

In onze eigen bso-groepsruimte staan ook boeken, tekenspullen, gezelschapsspellen en bijvoorbeeld LEGO voor de kinderen om mee te spelen als wij niet sporten.

Wij halen kinderen uit school bij basisschool De Brandaris, basisschool Klavertje Vier en basisschool de Optimist.

Halen en brengen naar zwemles, turnen en judo
Ook bieden wij de mogelijkheid om je kind naar turnen, judo of zwemles te brengen/halen. Dit is mogelijk op de dinsdagen en donderdagen. De zwemlessen op deze dagen zijn tussen 15:45 en 18:00 uur. De meeste zwemlessen duren van 17:15 tot 18:00 uur. Wij brengen je kind dan naar het zwembad en nemen het toegangspasje weer voor je mee terug. Dan kun je om 18:00 uur zelf je kind weer ophalen bij het zwembad. Indien de zwemles op een ander tijdstip is, kunnen we in overleg kijken wat er mogelijk is.

 

Groepen

Op sportbso Hoofddorp werken we met groepen van kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Hierdoor leren kinderen veel van elkaar. In een groep zitten ongeveer 20 kinderen.

 

Activiteiten op de sportbso

Op onze sportbso staat alles in het teken van, jawel: sport! Jouw kind maakt hier kennis met een breed scala aan sporten zoals honkbal, badminton, tikspellen, samenwerkingsspellen en voetbal. Samen sporten met leeftijdsgenoten is niet alleen leuk en gezond, maar zorgt er ook voor dat jouw kind leert samenwerken met anderen. Iedere middag is er ongeveer anderhalf uur waarin we in de sportzaal sporten en spelen.

Tijdens de schoolvakanties hebben we een speciaal vakantieprogramma. We kunnen dan maar liefst twee keer per dag gebruik maken van de sportzaal voor alle sport- en spelactiviteiten. Daarnaast zorgen we ook voor voldoende rustmomenten voor je kind, bijvoorbeeld door lekker een film te kijken met elkaar. Uitjes horen er ook bij in de vakanties. We gaan bijvoorbeeld naar Jeugdland of sporten lekker in het Haarlemmermeerse bos.


Het leukste aan de sportbso in Hoofddorp

  • Alle sporten ontdekken die je maar wilt
  • Klimmen op de klimwand in het SKWA
  • Sportactiviteiten doen met de hele groep
  • Ook de pedagogisch medewerkers doen mee!
  • Op maandag, dinsdag en donderdag worden de kinderen gebracht naar en gehaald van zwemles en sportclubs in het SKWA (onder andere turnvereniging PAX / Judo)

 

Openingstijden

  VSO BSO Tijdens vakanties
Maandag 7.30 - 8.30 uur 14.00 - 18.00 uur 8.30 - 18.00 uur
Dinsdag 7.30 - 8.30 uur 14.00 - 18.00 uur 8.30 - 18.00 uur
Woensdag Gesloten Gesloten Gesloten
Donderdag 7.30 - 8.30 uur 14.00 - 18.00 uur 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag Gesloten Gesloten Gesloten

 

Verlengde opvang tot 18.30 uur mogelijk. 

 

  

 

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak voor een rondleiding bij ons op locatie. Hier kun je ook al je vragen stellen die je hebt over onze opvang. Bekijk ook alvast onze virtuele rondleiding.

 

Hedwig Beutick leidinggevende Sportbso Hoofddorp
LRK registratie nummer: 263571440

Ontdek de Sportbso

Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je een vraag?
023 567 20 20 E-mail
Kom snel
bij ons kijken
GO!
Monique (Customer Care)
Gertruud (Customer Care)
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl