Peuteropvang Kleiduifjes

Op peuteropvang Kleiduifjes in Pax kan jouw kind een aantal ochtenden per week fijn komen spelen met leeftijdsgenoten. Je vindt ons in buurtcentrum de Boerderij waar we onze eigen ruimte hebben. Ook spelen we graag buiten in de eigen, afgesloten buitenruimte. Hier is ook een fijne zandbak voor de kinderen en ook een watertafel en een zandtafel waar we heerlijk mee kunnen spelen. Spelenderwijs leren, dat doen wij door middel van de leukste activiteiten uit het programma Piramide. Deze activiteiten zijn speciaal bedacht voor peuters om ze op een leuke manier voor te bereiden op de basisschool.

 

Groepen

Op peuteropvang Kleiduifjes werken we met groepen van maximaal 16 peuters. Hierdoor is er voldoende tijd en aandacht voor ieder kind.

We werken daarbij samen met de andere peutergroep: de Helikoptergroep. De Helikoptergroep is een samenwerking met specialistische zorg van MOC ’t Kabouterhuis. De groep is bedoeld voor kinderen die onvoldoende kunnen profiteren van het reguliere aanbod inclusief Voorschoolse Educatie (VE), maar voor wie specialistische zorg te zwaar lijkt.

 

Een ochtend op de peuteropvang

Iedere ochtend beginnen we met de kinderen in de kring voor een gezamenlijke start. Zo oefent jouw kind hier alvast mee voor de basisschool, waar in de kring zitten er ook dagelijks bij hoort. Daarna wordt er in groepjes lekker binnen of buiten gespeeld. Binnen kan jouw kind fijn spelen met onder andere duplo, K’nex en blokken of in de huis-, bouw-, lees- of knutselhoek.

We gaan ook graag iedere dag naar buiten met de kinderen. Bij warm weer spelen we lekker bij de watertafel. Daarnaast doen we leuke spelactiviteiten, zowel binnen als buiten. Daarbij maken we gebruik maken van het activiteitenprogramma Piramide. Dit programma is gericht op kinderen in de peuterleeftijd en laat jouw kind spelenderwijs leren op het gebied van taal, sociale, emotionele en motorische vaardigheden.


Het leukste aan peuteropvang Kleiduifjes

  • De grote buitenspeelplaats
  • De leuke spelactiviteiten van Piramide
  • Het leuke speelmateriaal: van duplo tot K’nex
  • De samenwerking met de Helikoptergroep

 

Openingstijden (na de zomervakantie)

  Reguliere openingstijden Tijdens schoolvakanties
Maandag 8.15 - 12.15 uur gesloten
Dinsdag 8.15 - 12.15 uur gesloten
Woensdag 8.15 - 12.15 uur gesloten
Donderdag 8.15 - 12.15 uur gesloten
Vrijdag 8.15 - 12.15 uur gesloten

 

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak voor een rondleiding bij ons op locatie. Hier kun je ook al je vragen stellen die je hebt over onze opvang. Bekijk ook alvast onze virtuele rondleiding.

Natasja Brouwer Leidinggevende Kleiduifjes
LRK registratie nummer: 399392750

Ontdek onze peuteropvang Kleiduifjes

Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je gewoon een vraag?
023 567 20 20 E-mail
Kom snel
bij ons kijken
GO!
Monique (Customer Care)
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl